Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Final 4: Η συγκινητική ομιλία Μπαρτζώκα, μετά τον μικρό τελικό (video)

Ολυμπιακός | Final 4: Η συγκινητική ομιλία Μπαρτζώκα, μετά τον μικρό τελικό (video)
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 12:07

Το Final 4 του Βελιγραδίου ολοκληρώθηκε. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ελλάδα γεμάτος υπέροχες αναμνήσεις, αλλά και με το «αν» θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, στην τελική φάση της διοργάνωσης, την οποία τίμησε με την παρουσία του. Άπαντες αναγνωρίζουν την προσπάθεια που έγινε. Άπαντες ωστόσο αντιλαμβάνονται ότι το να ζητάμε ακόμη περισσότερα από την ομάδα που αγαπάμε, είναι επειδή ξέρουμε ότι μπορεί.

Μετά το φινάλε του μικρού τελικού, ο κόουτς Μπαρτζώκας μίλησες στους παίκτες του μέσα στα αποδυτήρια. Παρουσία των Προέδρων, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε από καρδιάς στους παίκτες του και έθεσε τον -αμέσως- επόμενο στόχο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Θέλω να εκφράσω από καρδιάς. Την εκτίμησή μου. Για τη φανταστική σεζόν που είχαμε (σ.σ. στην Ευρώπη). Πιστεύω οι Πρόεδροί μας, ο κ. Σκινδήλιας και οι υπόλοιποι συμφωνούν με αυτό. Είμαι ευγνώμων. Κάναμε μια φανταστική προσπάθεια όλο τον χρόνο. Και δικαιούμαστε να είμαστε εδώ. Του χρόνου στην Ευρώπη θα είμαστε πιο δυνατοί. Αλλά για τώρα, ας συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Που είναι φανταστικός στόχος. Να κάνουμε το νταμπλ. ΟΚ ας συγκεντρωθούμε, από τώρα και έπειτα. Πάμε όλοι μαζί», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα, τα οποία ακολούθησε θερμό χειροκρότημα από όλους.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!

Το Βελιγράδι θα ναι πάντα ένα κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού… Μέχρι το επόμενο… Γράφει από το Βελιγράδι ο Χρήστος Κούης.