Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δουλειά δεν έχει ακόμη τελειώσει

Η δουλειά δεν έχει ακόμη τελειώσει
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 10:16

Το πρωτάθλημα… τώρα αρχίζει! Η δουλειά… τώρα αρχίζει! Το #μεχριτελους διψάει για πρωτάθλημα και για την οριστική ανατροπή σκηνικού, στην Α1. Πάμε. Στις 19:30 το ματς με το Περιστέρι.

Όποιος νομίζει ότι η σεζόν του Ολυμπιακού «πέτυχε» επειδή εκείνος κατάφερε να φτάσει στο Final 4 της Ευρωλίγκας και να κερδίσει τις εντυπώσεις εκεί, αλλά και να πάρει το Κύπελλο, θα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Τα παραπάνω είναι, σαφώς, εντυπωσιακά και δείχνουν ότι η ομάδα έχει πάρει τον δρόμο της. Τον σωστό δρόμο. Τον δρόμο των νικών, των επιτυχιών, του απόλυτου σεβασμού, από τους αντιπάλους οι οποίοι ξέρουν να τον δίνουν. Για τους άλλους δεν μας απασχολεί κιόλας…

Αλλά τα παραπάνω δεν αρκούν. Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, από την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις ελληνικές διοργανώσεις, εν γένει, είναι να πάρει ξανά τον τίτλο στην Α1. Πήρε ήδη το Κύπελλο, όπως είπαμε, αλλά έχει μπροστά του το πρωτάθλημα.

Και η δουλειά για αυτό, τώρα αρχίζει. Τώρα είναι που θα χρειαστεί ψυχική ισορροπία, σταθερότητα, θέληση και πάθος. Η λογική λέει ότι αύριο-μεθαύριο, οι τελικοί θα μας φέρουν απέναντι στο αγαπημένο παιδί του φάρου. Και εκεί η ομάδα θα πρέπει να δείξει τι είναι ικανή να κάνει. Όπως το έδειξε ξανά, αρκετές φορές μέσα στη σεζόν. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τελειώσει ακόμη τη δουλειά του. Κάθε άλλο, τώρα είναι που το πρωτάθλημα… ΑΡΧΙΖΕΙ!

Η αρχή γίνεται απόψε. Από το ματς με το Περιστέρι. Από απόψε είναι που ο Ολυμπιακός οφείλει να δείξει ότι δεν… παίζει. Ότι είναι αποφασισμένος για να πάρει… αυτό που του ανήκει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης