Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Διαψεύδει τα μεταγραφικά σενάρια

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Διαψεύδει τα μεταγραφικά σενάρια
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 14:42

Σαφής η τοποθέτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με τα διάφορα σενάρια, τα οποία κυκλοφορούν και την εμπλέκουν με ονόματα παικτών και μεταγραφικές υποθέσεις. Νωρίτερα σας ενημερώσαμε για το σενάριο το οποίο ανακινήθηκε από Ιταλία μεριά και αφορά στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Θρύλου, για τον Μάριους Γκριγκόνις της ΤΣΣΚΑ (πρώην πλέον). Ο Ολυμπιακός φέρεται, σύμφωνα με αυτό το σενάριο, να τσεκάρει τον 28χρονο Λιθουανό. Και με tweet της, η ίδια η ΚΑΕ Ολυμπιακός, θέλησε να βάλει τέλος σε κάθε είδους τέτοιο σενάριο, αυτή τη στιγμή. Τα διαψεύδει όλα και τονίζει πως άπαντες, στον οργανισμό του μπασκετικού Ολυμπιακού, είναι επικεντρωμένοι στα πλέι οφ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της και τους εκπροσώπους του Τύπου (γραπτού και ηλεκτρονικού) πως άπαντες στον οργανισμό είναι επικεντρωμένοι στους αγώνες των play off του πρωταθλήματος και διαψεύδει οποιοδήποτε μεταγραφικό σενάριο κυκλοφορεί αυτό το διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ.

Δείτε, με κάθε επισημότητα:

Διαβάστε επίσης

Η δουλειά δεν έχει ακόμη τελειώσει

Η δουλειά δεν έχει ακόμη τελειώσει

Κάθε άλλο. ΤΩΡΑ αρχίζει. Το #μεχριτελους διψάει για πρωτάθλημα και για την οριστική ανατροπή σκηνικού, στην Α1. Πάμε. Στις 19:30 το ματς με το Περιστέρι.