Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος από την Ευρωλίγκα ο Μπερτομέου

Τέλος από την Ευρωλίγκα ο Μπερτομέου
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - 16:54

Αλλαγή σκηνικού στην Ευρωλίγκα, όπως αναμενόταν βεβαίως… Τελειώνει από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκας ο Μπερτομέου. Ο οποίος βεβαίως αναμενόταν να παραχωρήσει τη θέση του σε νέο στέλεχος. Όπως είχε αποφασιστεί εδώ και μήνες, η γενική συνέλευση των μετόχων επικύρωσε την ολοκλήρωση της θητείας του Τζόρντι Μπερτομέου ως επικεφαλής της.

Ο Καταλανός ήταν για πάνω από 20 χρόνια, ο ιθύνων νους της διοργάνωσης, με την απόφαση για αλλαγή στη θέση του, να έχει ληφθεί εδώ και αρκετούς μήνες, επί τοις ουσίας. Από τον περασμένο Οκτώβριο. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος και να τον διαδεχθεί, δεν αναμένεται να έχει την ίδια δύναμη και τον ίδιο ρόλο, στην Ευρωλίγκα.

Κάθε απόφαση θα περνά από τα χέρια των ομάδων και δεν θα λαμβάνεται εν λευκώ από το νέο επικεφαλής. Τα ονόματα που «παίζουν» είναι ήδη αρκετά. Μεταξύ αυτών εκείνα των Ντέγιαν Μποντιρόγκα (πρώην αντιπρόεδρος σερβικής ομοσπονδίας), Τσους Μπουένο (αντιπρόεδρος ΝΒΑ Europe), Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι (general manager Φενέρμπαχτσε) και Μάρκο Πέσιτς (general manager Μπάγερν).

Οψόμεθα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σώμα στο ΣΕΦ, πνεύμα στο Βελιγράδι

Σώμα στο ΣΕΦ, πνεύμα στο Βελιγράδι

Η ομάδα θα βρει τον ρυθμό της και θα εμφανιστεί καλύτερη, στη συνέχεια των πλέι οφ της Α1. Στο μεταξύ, νίκες και προχωράμε για το νταμπλ που αξίζουμε!