Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πριντεζάρα: «Έπιασε» Τόμιτς και μπήκε στη 15άδα συμμετοχών!

Πριντεζάρα: «Έπιασε» Τόμιτς και μπήκε στη 15άδα συμμετοχών!
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 13:02

Άλλο ένα… γαλόνι για τον τεράστιο Γιώργο Πρίντεζη. Για τον σπουδαίο κάπτεν του Θρύλου, ο οποίος συνεχίζει, φορώντας τα ερυθρόλευκα, να γράφει ιστορία και να πετυχαίνει τη μία διάκριση, μετά την άλλη. Και αυτή τη φορά, η διάκρισή του αφορά τις συμμετοχές με τον Ολυμπιακό! Ο σπουδαίος αρχηγός του Ολυμπιακού, έπιασε τον πάλαι ποτέ αρχηγό, Μίλαν Τόμιτς, σε συμμετοχές και μπήκε στην all time 15άδα! Σε ματς απέναντι στο Περιστέρι του… Τόμιτς μάλιστα, με την ιστορία να γράφεται ξανά για τον Γιώργο Πρίντεζη, με «χρυσά γράμματα»!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Γιώργος Πρίντεζης και Μίλαν Τόμιτς δεν συναντήθηκαν μόνο στο κλειστό του Περιστερίου. «Συναντήθηκαν» και σε μία ξεχωριστή, ιστορική λίστα της Stoiximan Basket League. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού «έπιασε» τον προπονητή του Περιστερίου Vitabiotics και επί 13 χρόνια παίκτη των «ερυθρόλευκων» στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα ματς Πρωταθλήματος.

Ο Πρίντεζης έφτασε τα 385 παιχνίδια Πρωταθλήματος και έφτασε τον Τόμιτς στη 15η θέση της λίστας της Stoiximan Basket League (από το 1992-93) και στην 23η θέση της συνολικά λίστας από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64).

Διαβάστε επίσης