Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό το κλίμα είναι που θα τους πάει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Αυτό το κλίμα είναι που θα τους πάει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 16:01

Όσο οι «απέναντι» προσπαθούν να… ανάβουν φωτιές, ο Ολυμπιακός θα περνάει από μέσα τους, γιατί φοράει ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΣΤΟΛΗ. Ας το πάρουν χαμπάρι! Μόλις χθες ορισμένοι από τους γνωστούς προπαγανδιστές του εξασφύριχτρου έβαλαν… φωτιά στα πληκτρολόγια, για να προσπαθήσουν να κάνουν από το πουθενά θέμα στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Αφορμή μια δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Πρίντεζη, την οποία οι απέναντι θέλησαν να κάνουν… θέμα και με την οποία προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα του Πειραιά. Όλα αυτά την ώρα που ο Θρύλος πάει ημιτελικά και φουλ για τελικούς της Α1 και οι απέναντι… τρέμουν μάλλον. Δικαίως θα λέγαμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά το σημερινό μπάρμπεκιου, δια χειρός Κουίνσι Έισι, με όλη την παρέα μαζί, δείχνει ότι αυτά όλα, όχι απλώς δεν επηρεάζουν τον Ολυμπιακό, αλλά ίσα-ίσα, τον συσπειρώνουν ακόμη περισσότερο και τον πεισμώνουν. Θα έπρεπε να το ξέρουν ήδη αυτό οι απέναντι… Ότι… Αυτό το κλίμα είναι που θα τους πάει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Όσο οι «απέναντι» προσπαθούν να… ανάβουν φωτιές, ο Ολυμπιακός θα περνάει από μέσα τους, γιατί φοράει ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΣΤΟΛΗ.

Τα λέμε στους τελικούς…

Διαβάστε επίσης