Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Έξι παίκτες διψήφιοι με τον Προμηθέα!

Ολυμπιακός: Έξι παίκτες διψήφιοι με τον Προμηθέα!
Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 13:37
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Πέραν του ποσοστού ευστοχίας, κόντρα στον Προμηθέα, ο Ολυμπιακός είχε στον πρώτο ημιτελικό της Α1 και ένα άλλο, σημαντικό στοιχείο. Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 116-73 του Προμηθέα, στο ΣΕΦ, έκανε το 1-0 στη σειρά και θέλει ακόμα δύο νίκες για να προκριθεί στους τελικούς της φετινής Stoiximan Basket League. Ο Θρύλος, έπιασε υψηλό ρυθμό στον αγώνα και δεν κοίταξε ποτέ το σκορ από τη 2η περίοδο και έπειτα.

Σημαντικό στατιστικό, εκτός από τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα σουτ δύο και τριών πόντων, είναι πως ο Ολυμπιακός, παρουσίασε πολλούς πρωταγωνιστές στη νίκη επί του Προμηθέα στο Φάληρο. Συνολικά, έξι παίκτες σημείωσαν διψήφιο νούμερο πόντων και με βάση το χρόνο συμμετοχής, καθώς όλοι οι παίκτες πήραν λεπτά στο παρκέ, απέδωσαν τα προσδοκώμενα.

Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες, ο Τάιλερ Ντόρσει (18 πόντοι, 3/4 τρίποντα), για να ακολουθήσουν, ο ΜακΚίσικ (17 πόντοι, 3/5 τρίποντα), ο Σάσα βεζένκοβ (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3/4 τρίποντα) ο Λαρεντζάκης (11 πόντοι, 3/6 τρίποντα, 2 ασίστ) ενώ από 10 πόντους είχαν ο Παπανικολάου και ο Λιβιό Ζαν Σαρλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης