Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Βήμα-βήμα! Μέχρι τέλους!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Βήμα-βήμα! Μέχρι τέλους!
Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 15:43
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Τον Προμηθέα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, την Τετάρτη (1/6, 19.30) στο γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος», στην Πάτρα. Οι παίκτες του Θρύλου, έχουν ήδη κάνει το 1-0 στην σειρά και θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα, για την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μπορεί η διαφορά των 43 πόντων να είναι μεγάλη και ο Ολυμπιακός να απέδωσε τα μέγιστα στον πρώτο αγώνα της σειράς αλλά πάντα αυτές οι διαφορές, κρύβουν παγίδες. Το παιχνίδι στην Πάτρα, είναι διαφορετικό και σίγουρα η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί καλύτερη στο παρκέ.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο γνωστός Ολυμπιακός, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο εντός και εκτός συνόρων. Αν οι «ερυθρόλευκοι» πιάσουν τα υψηλά νούμερα ευστοχίας και παίξουν τη σκληρή άμυνα που ξέρουν και η οποία τους χαρακτηρίζει, δεν θα πιεστούν ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Αυτό λέει η λογική. Αλλά η λογική εύκολα πάει περίπατο, όταν οι ομάδες μπαίνουν στο παρκέ.

Ένα ματς, σε μία ωραία -μπασκετική- έδρα, με έναν αξιόμαχο αντίπαλο που τερμάτισε πέμπτος στην κανονική διάρκεια. Οι Πατρινοί, έχουν παρουσιάσει πολύ καλές ευρωπαϊκές παρουσίες τα τελευταία χρόνια και στην έδρα τους, είναι αρκετά δυνατοί. Το φετινό ρεκόρ των Πατρινών είναι 8-4, με τις 3 ήττες να είναι από τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Απέκλεισαν την ΑΕΚ με 2-0 νίκες, στα προημιτελικά και σίγουρα θα θέλουν να κλείσουν τη φετινή χρονιά με την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Ο Θρύλος, σαφώς και θα είναι στους τελικούς με τον «αιώνιο» αντίπαλο απλά οδεύει βήμα-βήμα προς το στόχο. Πρώτη στάση Πάτρα και μετά πάλι ΣΕΦ για το 3-0. Και μετά; Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην αλλαγή της Λ. Συγγρού, αριστερά… Ξέρουν, αυτοί που πρέπει… Βήμα-Βήμα για την επιστροφή εκεί που του ανήκει… Στον θρόνο του πρωταθλητή!

Διαβάστε επίσης