Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Με τον κόσμο στο πλευρό του και στην Πάτρα

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Με τον κόσμο στο πλευρό του και στην Πάτρα
Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 16:36

Στην Πάτρα χτυπάει η καρδιά του μπάσκετ και η καρδιά του Θρύλου! Ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζει τον Προμηθέα (1/6 19.30) στο γήπεδο «Δημήτριος Τόφαλος» για το δεύτερο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Stoiximan Basket League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μετά τη νίκη (116-73) στο ΣΕΦ, ο Θρύλος, είναι ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε μία σειρά αγώνων στην οποία χρειάζεται πάντα τον έκτο παίκτη δίπλα της. Τον κόσμο της ομάδας, να στέκεται πάντα αρωγός στην προσπάθεια. Εξάλλου η σχέση κόσμου-ομάδας είναι γνωστή εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Το ματς της Πάτρας, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φίλους του Θρύλου να δώσουν το παρών στις εξέδρες και να συμβάλουν στην προσπάθεια για την επιστροφή στην κορυφή… Τον κόσμο από την Πελοπόννησο, από την Πάτρα ειδικότερα, αλλά και -γιατί όχι;- μεμονωμένα από την Αθήνα. Δίπλα είναι και αν κάποιος δεν έχει δουλειά, φτιάχνει ωραία εκδρομούλα, αυθημερόν. Βλέπει ματσάκι, Θρύλο και επανέρχεται στη βάση του.

Όπου παίζεις εσύ, θα ‘μαι και εγώ μαζί, που τραγουδάει και ο κόσμος. Πάμε Θρύλε, ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή σου στην κορυφή. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Διαβάστε επίσης