Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προμηθέας-Ολυμπιακός: Μπροστά το 2-0 και πιο κοντά οι τελικοί!

Προμηθέας-Ολυμπιακός: Μπροστά το 2-0 και πιο κοντά οι τελικοί!
Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 11:02

Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε στην Πάτρα (19:30) με τον Προμηθέα, το Game 2 της σειράς των ημιτελικών του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι το οποίο θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκρισή του, στη σειρά των τελικών. Εκεί όπου -λογικά- θα βρει τον Παναθηναϊκό και όπου θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τίτλου. Του πρώτου πρωταθλήματος (έχει κατακτήσει ήδη το Κύπελλο) στη μετά #μεχριτελους εποχή! Στη μετά «φάρου» εποχή…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ουσιαστικός, σοβαρός, πειθαρχημένος και χωρίς περιθώρια αμφιβολίας, ο Ολυμπιακός ξέρει καλά πως για να πάρει αυτό που θέλει, θα πρέπει να έχει απόδοση αντίστοιχη του Game 1 των ημιτελικών. Οπότε νίκησε άνετα, με 116-73 τον Προμηθέα και έστειλε μήνυμα ανωτερότητας και κυριαρχίας. Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άνετα και χωρίς έξτρα κόπο, τη σειρά με τον Προμηθέα, προκειμένου να επικεντρωθεί στους τελικούς.

Με το βλέμμα πάντα στον τίτλο του πρωταθλητή, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει την ευκαιρία να πάρει δυνατό προβάδισμα στους ημιτελικούς και να πάει άνετη τη σειρά στο ΣΕΦ, για να κάνει το 3-0 και να προκριθεί! Το ματς θα δούμε μαζί, με live περιγραφή και streaming μέσα από το κρατικό κανάλι. Πάμε Θρύλε!

Διαβάστε επίσης

Ούτε να χάνουν δεν ξέρουν (video)

Ούτε να χάνουν δεν ξέρουν (video)

Να ποιος είναι ο Παναθηναϊκός: Μέικον και Νέντοβιτς σηκώθηκαν και έφυγαν από το παρκέ, ενώ ο χρόνος κυλούσε και το ματς με τη Λάρισα δεν είχε λήξει, επειδή… έχασαν.