Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 17:53

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Προμηθέας τερμάτισε στην 5η θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 μπάσκετ και έτσι απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με ρεκόρ 12-12. Με εξαιρετικές εμφανίσεις και στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά των πλέι οφ, αφού επικράτησε με 95-82 εκτός έδρας και με 77-75 (παρ.) στο γήπεδό της. Τώρα, κοντράρεται με την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, που συμμετείχε μάλιστα και στο φετινό Φάναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Στο πρώτο παιχνίδι, στο Φάληρο, γνώρισε βαριά ήττα με 116 -73, από τους ερυθρόλευκους. Στόχος, απόψε, να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1, ώστε να γνωρίζει πως θα επιστρέψει ξανά στην Πάτρα.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Ολυμπιακός μετά το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, ρίχτηκε στη μάχη των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ως πρώτος (23-1 ρεκόρ) και έτσι μονομάχησε στα προημιτελικά με το Περιστέρι που τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα κλείδωσαν την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 Basket Leagu, μετά τη νίκη (79-67) στο πρώτο ματς, στο Φάληρο και το 92-57 στο δεύτερο παιχνίδι. Πλέον, οι σειρές που ακολουθούν, κρίνονται στις τρεις νίκες. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα έκαναν το 1-0 απέναντι στον Προμηθέα, στο ΣΕΦ, και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού επικράτησαν με 116-73. Κορυφαίοι οι Ντόρσεϊ (18), ΜακΚίσικ (17), Βεζένκοβ (15), ενώ άλλοι τρεις σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:30 της Τετάρτης.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Δείξαμε σοβαρότητα»

Στη σοβαρότητα που έδειξαν οι αθλητές του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το άνετο 116-73 επί του Προμηθέα. «Δεν ξέρω τι πρέπει να πω μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Δείξαμε σοβαρότητα.

Ο Προμηθέας όταν η διαφορά ανέβηκε πάνω από 20 πόντους φάνηκε να το αφήνει το παιχνίδι και έτσι προφανώς άνοιξε τόσο πολύ η διαφορά και σκοράραμε τόσους πολλούς πόντους.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Εννοείται πως περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι την Τετάρτη. Πιστεύω ότι η διαφορά πάντα πληγώνει τον εγωισμό και δημιουργεί αντίδραση», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης