Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει προσγειωμένος ως το φινάλε

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει προσγειωμένος ως το φινάλε
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 09:59

Ο Ολυμπιακός σε κάθε αγώνα του δείχνει την ανωτερότητά του, έναντι των αντιπάλων του. Δείχνει ολοένα και πιο έτοιμος, για τους τελικούς της Α1, δείχνει ολοένα και πιο έτοιμος, για να φτάσει ξανά στην κατάκτηση του τίτλου. Δείχνει ολοένα και πιο έτοιμος, για να πάει #μεχριτελους. Δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει αντίπαλο, εντός των συνόρων, όμως αυτό θα πρέπει να συνεχίσει να το δείχνει μέχρι τέλους. Για να πάει #μεχριτελους και να επαναφέρει την τάξη στο ελληνικό μπάσκετ. Να την αποκαταστήσει. Και να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό». Στο παρκέ, όμως. Μόνο στο παρκέ. Μόνο αυτό μετράει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ουσία είναι μία: Ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει προσγειωμένος ως το φινάλε. Δεν κάνει καλό ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, από τους ημιτελικούς κιόλας. Θα υπάρχει άπλετος χρόνος για ενθουσιασμό, όταν η ομάδα επιστρέψει στα πρωταθλήματα. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να ενθουσιάζεται υπέρμετρα, για μια κατοστάρα, ή δύο, στον Προμηθέα. Δεν μειώνουμε σε καμία περίπτωση τον Προμηθέα, αλλά έτσι κι αλλιώς, κάθε σημαντική νίκη, απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο, είναι άξια αναφοράς. Αυτό όμως. Μέχρι εκεί.

Οι πολλοί πανηγυρισμοί, αυτή τη στιγμή, μόνο κακό μπορούν να κάνουν. Μπορεί για τον Ολυμπιακό να μην παίζει ρόλο το ότι δείχνει να ξεπερνάει εύκολα το εμπόδιο του Προμηθέα. Μπορεί η ομάδα να μην επηρεαστεί από αυτό και να πάει στους τελικούς συγκεντρωμένη. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να βοηθήσει και το θέμα με τους πανηγυρισμούς και τον ενθουσιασμό. Μέτρο τώρα, για να ξεσπάσουμε σε πανηγυρισμούς κανονικούς, μετά.

Διαβάστε επίσης