Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σλούκας: Έσπασε το φράγμα των 1.500 πόντων!

Σλούκας: Έσπασε το φράγμα των 1.500 πόντων!
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 15:23

Ο Κώστας Σλούκας έφτασε σε δύο αξιοσημείωτα επιτεύγματα μέσα από τον αγώνα στην Πάτρα… Ο ηγέτης και οργανωτής του Θρύλου διανύει περίοδο εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης και ο Ολυμπιακός βασίζεται ολοένα και περισσότερο επάνω του, για να καταθέτει εκείνος την εμπειρία του στο παρκέ και να ωφελείται, συνολικά, η ομάδα.

Χαρακτηριστικά, ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει για τα επιτεύγματα του Κώστα Σλούκα στην Πάτρα…

* Με τους οχτώ πόντους που σημείωσε, έσπασε το προσωπικό «φράγμα» των 1.500 πόντων στη Stoiximan Basket League. Τα κατάφερε στη 212η εμφάνιση του στην κατηγορία.

* Ο διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε την 180ή εμφάνιση του με τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα και με αυτήν «έπιασε» τον Φράνκο Νάκιτς στην 9η θέση της σχετικής λίστας.

Ο καλός Σλούκας σημαίνει καλός Ολυμπιακός και όσο ο Έλληνας διεθνής συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να κοιτάζει πάντα ψηλά! Και να βλέπει κούπες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης