Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ | Τελικοί: Ομάδα και κόσμος ΕΝΑ, θα «λιώσουν» τον ΠΑΟ!

Μπάσκετ | Τελικοί: Ομάδα και κόσμος ΕΝΑ, θα «λιώσουν» τον ΠΑΟ!
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 13:41

Εδώ είμαστε! Η μεγάλη ώρα είναι προ των πυλών και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους «πράσινους», για τους φετινούς τελικούς πρωταθλήματος, της Stoiximan Basket League. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός επιστρέφει, για να σφραγίσει με τρόπο εμφατικό το #μεχριτελους! Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φορέσει ξανά τα καλά του και η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι «καυτή». Ομάδα και κόσμος θα γίνουν ένα για τη κατάκτηση του τίτλου. Όπως πρέπει…

Ο σεβασμός, είναι κάτι που κερδίζεται με πράξεις εντός παρκέ και ο Θρύλος έχει κερδίσει την αποδοχή όλων. Ακόμη και εκείνων που τον… μισούν. Έτσι και ο κόσμος του Ολυμπιακού, στήριξε την ομάδα #μεχριτελους και τώρα, είναι τρία παιχνίδια μακριά από την επιστροφή στην κορυφή. Εκεί όπου ανήκει…

Όλες οι επιλογές στη ζωή, δεν είναι εύκολες. Για την ακρίβεια, οι περισσότερες είναι δύσκολες… Όπως το #μεχριτελους… Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, μαζί με όλους όσοι ανήκουν στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια διεκδίκησαν αυτό που άξιζε σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Τον απαιτούμενο σεβασμό και την ισότητα εντός παρκέ. Πάλεψε η ομάδα, τα κατάφερε και στοχεύει κάθε χρόνο και ψηλότερα!

Η φετινή πορεία θα κριθεί μετά τους τελικούς, συνολικά. Μόνο θετικό είναι το πρόσημο ως τώρα, με το κύπελλο Ελλάδας -απέναντι στον Παναθηναϊκό- να είναι ήδη στο ράφι της τροπαιοθήκης και η συμμετοχή του Θρύλου στο Final 4 στο Βελιγράδι να είναι η απόδειξη πως το έργο στην ΚΑΕ συνεχίζετεαι και έχουμε δει απλώς τα… προσεχώς!

Κάποιοι απολαμβάνουν, όπως εμείς και η Ευρώπη που ακόμα συζητάει τη Σερβία και άλλοι χτίζουν παλάτια στην άμμο… Τα ψέματα τελείωσαν, οι τελικοί ξεκινούν (σύντομα) και το ΣΕΦ θα είναι ξανά, ΚΑΜΙΝΙ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης