Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Νέντοβιτς απάντησε σε οπαδό για τη μάνα του και έκλεισε το Twitter (photo)

Ο Νέντοβιτς απάντησε σε οπαδό για τη μάνα του και έκλεισε το Twitter (photo)
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 11:33

Μεγάλος εκνευρισμός φαίνεται ότι επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Μετά τις δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου, οι οποίες σχολιάστηκαν από το σύνολο του φίλαθλου κοινού της χώρας, έρχεται και η απάντηση του Νεμάνια Νέντοβιτς σε οπαδό, για τη… μάνα του, η οποία προκαλεί αντιδράσεις… Και όμως, ο Νέντοβιτς έγραψε σε οπαδό (απάντησε σε σχόλιο), ο οποίος «του την είπε» για την απόδοσή του, αλλά και για το γεγονός ότι αναμενόταν να σχολιάσει στα social media, πως ανταλλάζει μηνύματα με τη μάνα του… Απίστευτο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media κάνει αίσθηση και προκαλεί απορίες… Πάντως, διαβάσαμε ότι ο Νέντοβιτς κάνει… διάλειμμα από το Twitter, όπως έκανε και… πέρυσι. Ο λογαριασμός του παίκτη είναι αυτή τη στιγμή ανενεργός, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ. Να κάνει ο Νέντοβιτς όντως ένα… διάλειμμα από τα social media; Ή απλώς έκλεισε το προφίλ του για να μην υποστεί τις σφοδρές αντιδράσεις, οι οποίες δεδομένα θα έρχονταν, μετά την απάντηση, την οποία έδωσε στο μήνυμα που του έστειλε ο εν λόγω οπαδός;

Σας παρουσιάζουμε με επιφύλαξη τη φωτό, δεν μοιάζει να είναι προϊόν μοντάζ, κάτι το οποίο ενισχύει και το γεγονός ότι ο Νέντοβιτς έκλεισε το προφίλ του στο Twitter.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Μην πέσεις στην παγίδα τους

Μην πέσεις στην παγίδα τους

Έχουν σύστημα. Όχι μπασκετικό. Σύστημα… δικαιολόγησης αποτυχίας. Εσύ, Θρύλε, τη δουλειά σου. Και εσύ, ΓΑΥΡΕ, το νου σου.