Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τζέιμς: Ο Ολυμπιακός μια φορά, τον… απέσυρε από τον Final 4 (photo)

Τζέιμς: Ο Ολυμπιακός μια φορά, τον… απέσυρε από τον Final 4 (photo)
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 11:21

Τα ‘χουμε όλα, έχουμε και τον Μάικ Τζέιμς να τα βάζει με τον Ολυμπιακό και να μας λέει τα… δικά του. Να μας λέει ότι θα είχε τον Θρύλο… έσχατη λύση, προκειμένου να μην… αποσυρθεί. Και ότι θα ερχόταν εδώ, μόνο αν δεν είχε σε μια τέτοια περίπτωση, άλλη επιλογή… ΟΚ, δεν στενοχωρηθήκαμε κιόλας. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός πέρασε… πάνω από τον Μάικ Τζέιμς. Και την παρέα του. Και τον(τους) άφησε να βλέπει(βλέπουν) το Final 4 της Ευρωλίγκας, με κιάλια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Έβγαλε… παναθηναϊκίλα ο Τζέιμς και ξέρετε αυτά στην παραμύθα δεν τα γουστάρουν… Δεν τους αρέσει ο φθηνός οπαδισμός και οι προκλητικές δηλώσεις, έτσι το έκαναν και θέμα και έβγαλαν το κόμπλεξ τους…

«Όχι. Εκτός και αν για κάποιον λόγο ήταν η μοναδική προσφορά στο τραπέζι και δεν ήθελα να αποσυρθώ», απάντησε ο Τζέιμς, σε σχετική ερώτηση που του έγινε, για το αν θα ερχόταν στον Ολυμπιακό, εφόσον οι απαιτήσεις του καλύπτονταν. Οικονομικά.

Όπως είπαμε. Δεν… χαλαστήκαμε κιόλας. Αλλά έτσι για τον χαβαλέ, θα ήταν ενδιαφέρον να πάνε οι Αγγελόπουλοι και να του δώσουν… παραπάνω από όσα ζητάει. Θα είχε γέλιο…

Ένας άλλος χρήστης του Twitter παρακάτω, του έδωσε και ωραία απάντηση...

Δείτε:

Διαβάστε επίσης