Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Τρομερό μήνυμα του Θρύλου στον κόσμο, ενόψει τελικών! (photos)

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Τρομερό μήνυμα του Θρύλου στον κόσμο, ενόψει τελικών! (photos)
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 13:38

Ώρα τελικών! Ώρα (σ)κούπας! Απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Θρύλος ρίχνεται στη μάχη και είναι έτοιμος για να ζήσει όλα όσα ονειρεύεται ο ίδιος και οι οπαδοί του. Την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας. Εκεί όπου ανήκε και ανήκει… Ομάδα και κόσμος ΕΝΑ! Έτοιμοι όλοι για τη μεγάλη πρόκληση! Για να πάμε σε αυτό το ταξίδι, μέχρι τον μεγάλο προορισμό!

Και ο Θρύλος στέλνει ένα υπέροχο μήνυμα, προς τον λαό του Ολυμπιακού, ενόψει τελικών! Ενόψει της αποψινής μάχης στο ΣΕΦ, αλλά και των τελικών εν γένει! Ένα μήνυμα από καρδιάς, για όσα ζήσαμε, αλλά και για όσα έχουμε να ζήσουμε! Για όλα όσα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«ΜΑΖΙ απολαύσαμε φέτος ένα μοναδικό ταξίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη και ΜΑΖΙ θα φτάσουμε στον τελικό προορισμό: την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Σας περιμένουμε να δημιουργήσετε και πάλι συγκλονιστική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και με τη δύναμη -και ΜΟΝΟ- της φωνής σας, να «σπρώξετε» την ομάδα μας στη νίκη. Στη μάχη αυτή δεν χωρούν βία, ακρότητες και αντιαθλητικές συμπεριφορές», ανέφερε ο Ολυμπιακός. Και ο κόσμος είναι έτοιμος να δείξει τι σημαίνει Πειραιάς και να κάνε κατάθεση ψυχής και φωνής, στην εξέδρα, για να έρθει η κούπα στο λιμάνι!

Διαβάστε επίσης