Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η καθοριστική μάχη Φαλ-Παπαγιάννη

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η καθοριστική μάχη Φαλ-Παπαγιάννη
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 16:22
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Ένας από τους καταλυτικούς παράγοντες, στη σειρά των τελικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα είναι ο νικητής στη μάχη μέσα στη ρακέτα, με τους Φαλ και Παπαγιάννη να αναμένεται να είναι οι δύο βασικοί μονομάχοι. Οι δύο αθλητές πραγματοποιούν πολύ καλή χρόνια, ειδικά ο ψηλός του Θρύλου σαφώς. Με καλά παιχνίδια και υψηλά ποσοστά σε κατηγορίες που σχετίζονται με τη θέση που αγωνίζονται.

Ο γίγαντας του Θρύλου, ο γνωστός και ως… «κροκόδειλος», Μουσταφά Φαλ, διανύει μια πολύ καλή χρονιά, κερδίζοντας φανέλα βασικού, από τον προπονητή του Θρύλου, Γιώργο Μπαρτζώκα. Για αυτό αποκτήθηκε, άλλωστε, για να γίνει η βασική δύναμη πυρός στη ρακέτα. Ο υψηλόσωμος Γάλλος αθλητής του Ολυμπιακού έχει δείξει πως μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο και ειδικά στην Ελλάδα δεν έχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, αποτελεί τη μοναδική απειλή που έχει ο ΠΑΟ απέναντι στον Ολυμπιακό μέσα στο ζωγραφιστό και σίγουρα το προπονητικό επιτελείο των Πειραιωτών το γνωρίζει αυτό, το έχει μελετήσει και ξέρει πως να βγει από πάνω ο Φαλ! Η ομάδα θα θελήσει να κουράσει από νωρίς τον Παπαγιάννη και να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού και ο Φαλ θα αναλάβει αυτό το ρόλο.

Με το αθλητικό του κορμί και τον δυναμισμό του, ο Φαλ έχει τα απαραίτητα προσόντα να κουράσει τον Έλληνα σέντερ του ΠΑΟ. Ξεκινώντας από την άμυνα, θα δώσει την ευκαιρία στην υπόλοιπη ομάδα να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο και να πιάσει τη γνωστή απόδοση στο σκορόρισμα. Ο Παπαγιάννης είναι βαρύς και υστερεί στην ταχύτητα κάτι που ο Φαλ μπορεί να εκμεταλλευτεί και να τον βγάλει εκτός ρυθμού είτε με τον δυναμισμό του κοντά στη ρακέτα είτε με την προσπάθειά του να τον βγάζει εκτός ρακέτας για να μαρκάρει στην περιφέρεια τα pick n roll. Έχει αργές επιστροφές ο σέντερ του ΠΑΟ και αυτό θα το εκμεταλλευτεί με έξυπνο τρόπο ο Ολυμπιακός, ο οποίος από την άλλη θα κοιτάξει να του «φράξει» το σουτ από μέση απόσταση, κάτι που ο Παπαγιάννης «έχει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης