Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάριο από Ιταλία για επιστροφή Μιλουτίνοφ! (photo)

Σενάριο από Ιταλία για επιστροφή Μιλουτίνοφ! (photo)
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 14:31

Το timing του σεναρίου που ξεπήδησε από την Ιταλία και αφορά σε πιθανή επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ (!!) στον Ολυμπιακό, σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Ο ΓΑΥΡΟΣ, άλλωστε, Νίκολα Μιλουτίνοφ, δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Θρύλο. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι και αυτό που σας μεταφέρουμε, δεν είναι τίποτε παραπάνω από αυτό ακριβώς: Ένα σενάριο. Το καταγράφουμε, γιατί πρέπει, αλλά αυτή τη στιγμή μένουμε μακριά από μεταγραφικά σενάρια και βλέπουμε ΜΟΝΟ τους τελικούς.

Ξέρουμε καλά πως και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι Αγγελόπουλοι, ο Μπαρτζώκας, δεν θέλουν αυτή τη στιγμή αντιπερισπασμούς, από τον στόχο. Που δεν είναι άλλος από την «σκούπα» στους τελικούς επί του ΠΑΟ και η κούπα… Και ΕΚΕΙ μένουμε… ΕΚΕΙ επικεντρωνόμαστε.

Με αυτά στο μυαλό και χωρίς αχρείαστους ενθουσιασμούς, για ένα σενάριο, πάμε να δούμε τι λέει ο Αλεσάντρο Μάγκι του Sportando. «Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κοντά στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η εφημερίδα Repubblica. Η Βίρτους Μπολόνια είναι, κατ’ εμέ, πάντα μια πιθανότητα για τον ψηλό της ΤΣΣΚΑ. Όπως λέμε στην Ιταλία, ο χρόνος θα δείξει», έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Για να δούμε τι θα δούμε… Είπαμε. Προς το παρόν τελικούς ΜΟΝΟ και μετά όλα θα μπουν σε μια σειρά…

Διαβάστε επίσης