Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σλούκας: «Μία εύκολη νίκη» (video)

Σλούκας: «Μία εύκολη νίκη» (video)
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 23:55

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε στο ΣΕΦ ο Κώστας Σλούκας και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πετύχει το 1-0. Μετά, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε: «Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι. Ελέγξαμε τον ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει. Φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορούσε να αποδώσει καλύτερα».

Για το ότι πέτυχε λιγότερους πόντους από τον μέσο όρο του: «Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητα το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα. Σίγουρα έχουμε κάνει λάθη, πρέπει να τα μελετήσουμε και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Εγώ ευελπιστώ να κάνουμε το 2-0 σε τρεις μέρες από τώρα. Μέσα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετική εικόνα. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το πρώτο δεκάλεπτο: «Η επίθεσή τους δεν ήταν πολύ καλή, δεν φταίει μόνο η άμυνα του Παναθηναϊκού. Περιμένουμε αντίδραση από τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια: «Δεν νομίζω γιατί και ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είχε θέμα με δύο-τρεις ημέρες. Και εμείς κάναμε προπόνηση για οκτώ ημέρες και χάσαμε τον ρυθμό μας».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης