Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουόκαπ: «Να πάρουμε το τρόπαιο»

Ουόκαπ: «Να πάρουμε το τρόπαιο»
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 01:20

Στη μεγάλη δίψα που υπάρχει στον Ολυμπιακό για τον τίτλο του πρωταθλητή εστίασε ο Τόμας Ουόκαπ μιλώντας στην ΕΡΤ. «Η αλήθεια είναι περιορίσαμε τους αντιπάλους μας και πέτυχαν τέσσερις πόντους στην πρώτη περίοδο. Συνεχίσαμε να παίζουμε άμυνα και πήραμε αυτή τη νίκη για το 1-0», δήλωσε αρχικά και συνέχισε...

«Ήταν μόνο ένα παιχνίδι, μια νίκη την οποία πετύχαμε. Είναι το 1-0, δεν έχει άλλη σημασία αυτή η νίκη και θα πάμε στο επόμενο ματς σαν να είναι στο 0-0 η σειρά. Δεν είχε σημασία αν θα παίρναμε τη νίκη με έναν πόντο ή με 100 πόντους».

Για το αν σημαίνει αποφόρτιση ψυχολογικά αυτή η νίκη: «Το πετύχαμε, προστατέψαμε την έδρα μας. Βοήθησαν και οι οπαδοί μας για να πετύχουμε τον στόχο μας και πρέπει να τους το ανταποδώσουμε».

Για τον δεύτερο τελικό: «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Θέλουμε την ίδια και μεγαλύτερη ένταση στην άμυνά μας. Ο Παναθηναϊκός θα είναι διαφορετικός, θα παίξει με μεγαλύτερη ένταση και θα πρέπει να ταιριάξουμε σε αυτό το παιχνίδι για να εμποδίσουμε να συμβεί αυτό. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να βρουν τον ρυθμό τους».

Για τη δίψα του Ολυμπιακού για τον τίτλο: «Ήρθαμε για να πάρουμε το τρόπαιο, δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Θέλουμε να βγάλουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να το πετύχουμε».

Διαβάστε επίσης