Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαλ-Παπαγιάννης σημειώσατε άσο, εύκολα

Φαλ-Παπαγιάννης σημειώσατε άσο, εύκολα
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 11:42

Ο Ολυμπιακός ευτυχεί να έχει στις τάξεις του τον Μουσταφά Φαλ. Ο γίγαντας του Ολυμπιακού έχει τρομερή επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Και ο τρόπος με τον οποίο κινείται στο παρκέ, ο τρόπος με τον οποίο παίζει, μπορεί να παρέχει πολλές λύσεις στον Γιώργο Μπαρτζώκα, για να σχεδιάσει τα πλάνα του. Ο Φαλ βγήκε νικητής και κυριάρχησε, στην πρώτη του μάχη, σε αυτούς τους τελικούς, απέναντι στον Γιώργο Παπαγιάννη. Τον νίκησε κατά κράτος τον σέντερ του Παναθηναϊκού, ο σέντερ του Ολυμπιακού και έδειξε την ανωτερότητα.

Ο Φαλ είχε και διαχείριση, από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Έμεινε στο παρκέ για 23 λεπτά, με τον Μάρτιν να τον αντικαθιστά στο υπόλοιπο διάστημα και αποχώρησε… διπλά διπλός. Με 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 φάουλ υπέρ του. Ο Παπαγιάννης, από την άλλη, έπαιξε και 5 λεπτά παραπάνω… Και είχε μόλις 6 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 τάπες και 1 κερδισμένο φάουλ. Χαώδης η διαφορά.

Ο Φαλ μπορεί να εκτελεί, να δημιουργεί και να μαζεύει ριμπάουντ, με την ίδια άνεση. Είναι ένας παίκτης που μπορεί -και έχει βρει τον τρόπο μέσα από τα συστήματα του Μπαρτζώκα- να κάνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό. Και γίνεται ολοένα και καλύτερος. Στη μάχη με τον Παπαγιάννη, το βράδυ του Σαββάτου, νίκησε. Άνετα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης