Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Παναθηναϊκός σπάει τα αρνητικά ρεκόρ στη χρονιά του ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Ο Παναθηναϊκός σπάει τα αρνητικά ρεκόρ στη χρονιά του ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 13:58

Τι πλάκα έχει η φάση… Αν το δει κανείς αναλυτικά και σταθεί στο τι συμβαίνει και πως αυτό εξελίσσεται, θα γελάει. Για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό λέμε, την ομάδα που θέλει να… διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Από το ένα αρνητικό ρεκόρ στο άλλο, η αγαπημένη ομάδα του «φάρου», τώρα που ο «φάρος» μας… αφήνει. Ε ναι, δεν μας έχει αφήσει πλήρως. Κατάλοιπα υπάρχουν και θα υπάρχουν, θα δούμε για πόσο… Αλλά έχει τρομερή πλάκα, αν αναλογιστεί κανείς ότι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στη χρονιά του #μεχριτελους, ο ΠΑΟ έχει… πετύχει τα ακόλουθα:

1) Να δεχθεί κατοστάρα από τον Ολυμπιακό, σε ματς Ευρωλίγκας και να ηττηθεί με 101-73.

2) Να περάσει ένα δεκάλεπτο, στον τελικό του Κυπέλλου, χωρίς να σκοράρει, παρά μόνο με βολές… ΝΑΙ! Το έκαναν και αυτό (Οι πράσινοι σκόραραν στην τέταρτη περίοδο μόνο από την γραμμή, έχοντας 0/5 δίποντα, 0/10 τρίποντα και 6/8 βολές, μαζί με 4 λάθη).

3) Να περάσει ένα δεκάλεπτο, στον πρώτο τελικό της Α1, με 4 πόντους όλους και όλους, ιστορικό χαμηλό… Και το σκορ στο 23-4 υπέρ του Ολυμπιακού…

Ζορίζεται ακόμη και να… βάλει καλάθι ο Παναθηναϊκός, στη μετά «φάρου» εποχή. Στην εποχή της δικαίωσης του #μεχριτελους. Ζορίζεται ακόμη και να… σταθεί όρθιος, ο Παναθηναϊκός, απέναντι στον Ολυμπιακό, στην εποχή της δικαίωσης του #μεχριτελους.

Αλήθεια, ο Νέντοβιτς ήρθε στο ΣΕΦ; Δεν τον είδαμε κάπου…

Διαβάστε επίσης