Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Άλλο ματς στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Άλλο ματς στο ΟΑΚΑ
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 10:04

Είναι ίσως η τελευταία κανονική «ζαριά» του Παναθηναϊκού, στους τελικούς της Α1. Η τελευταία κανονική ζαριά των «πρασίνων», για να μείνουν ζωντανοί στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά πως στο ΟΑΚΑ θα δώσει… άλλο ματς. Διαφορετικό. Σε σχέση με εκείνο, το οποίο έδωσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πριν από μερικές ημέρες, ο Ολυμπιακός ξέρει καλά πως το βράδυ της Τρίτης, στο ΟΑΚΑ, θα δώσει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος. Έστω και λίγο. Δεν μπορεί να πάει πιο… χαμηλά, οπότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περιμένει τον αντίπαλό του, να αντιδράσει. Και έτσι πρέπει να προετοιμαστεί. Πρέπει να είναι έτοιμος για όλα. Εντός και εκτός παρκέ. Οι εποχές του βαθέως «φάρου» μπορεί να έχουν περάσει, αλλά όπως είπαμε ξανά, κατάλοιπα παραμένουν και… δουλεύουν με τους γνωστούς τρόπους, για τα γνωστά αγαπημένα παιδιά…

Ο Ολυμπιακός οφείλει να μαζέψει όλες τις δυνάμεις του και να πάει απολύτως συγκεντρωμένος και σοβαρός στο ΟΑΚΑ. Αγωνιστικά, το ματς το «έχει». Αρκεί να είναι απολύτως προσηλωμένος. Και ό,τι και αν αντιμετωπίσει, να μη χάσει την ψυχραιμία του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης