Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δηλαδή αν παίξει άσχημα, πόσο θα είναι το σκορ στο 3:51 στο ΟΑΚΑ;

Δηλαδή αν παίξει άσχημα, πόσο θα είναι το σκορ στο 3:51 στο ΟΑΚΑ;
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 12:17

Έχουν μεγάλη πλάκα! Πραγματικά μεγάλη πλάκα, όμως… Στο 9-0 στο ΣΕΦ, μεταφέρθηκε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού… ικανοποίηση για το πως παίζουν οι «πράσινοι». Να συνεχίσουν έτσι! Να συνεχίσουν με αυτή τη νοοτροπία. ΕΤΣΙ θα το… γυρίσουν, απέναντι στον Ολυμπιακό… Να είναι σίγουροι.

Αλλά εμείς αναρωτιόμαστε… Ο Γιώργος Βόβορας φέρεται να είπε στον πάγκο του, στο τάιμ άουτ του 9-0 του Ολυμπιακού, ότι η ομάδα «παίζει καλά». Δηλαδή αν παίξει… άσχημα, πόσο θα είναι το σκορ στο 3:51 στο ΟΑΚΑ; Τόσο έγραφε το ρολόι ότι είχε παιχτεί, όταν ο Ολυμπιακός ήταν στο 9-0…. Πόσο θα είναι στο ΟΑΚΑ το σκορ, στο ίδιο λεπτό, αν ο Παναθηναϊκός… δεν παίζει καλά;

Γελάμε… Ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει. Και μέσα στα χρόνια, ειδικά στα τελευταία 2, 3, 4 χρόνια. Αλλά και μέσα στην τρέχουσα σεζόν… Όσο πάει και μικραίνει. Όσο πάει και συρρικνώνεται… Και ο Ολυμπιακός, ευτυχώς, δεν τον ακολουθεί. Ο Ολυμπιακός ακολουθεί τον δικό του δρόμο… Τον δρόμο που λέει ότι καλά παίζεις όταν το 9-0 στο 3:51, είναι υπέρ σου. Και όχι εις βάρος σου. Αυτό λέει, άλλωστε, η απλή μπασκετική λογική. Η οποία φαίνεται επίσης να έχει… χαθεί, από τον Παναθηναϊκό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης