Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενοχλεί τρομερά η υγεία που βγάζει σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός

Ενοχλεί τρομερά η υγεία που βγάζει σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 15:39

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει επιστρέψει πολύ δυνατός και πολύ ουσιαστικός, στην Α1. Έχει επιστρέψει δριμύτερος και ικανότερος. Πιο ισχυρός αγωνιστικά και με την κατάσταση στο παρασκήνιο να μην υπαγορεύει ότι όσο καλύτερη ομάδα και αν έχει, θα πρέπει… δογματικά να χάνει, από τα αποδυτήρια. Τώρα που αυτά έχουν εν πολλοίς εξαλειφθεί (η μάχη για το #μεχριτελους συνεχίζεται) άλλοι είναι εκείνοι που χάνουν από τα αποδυτήρια. Και πάνε στο πρώτο 10λεπτο με 4 πόντους ενεργητικό και 23… στο κεφάλι.

Και για να τα λέμε όπως είναι, η επικείμενη και προδιαγεγραμμένη, βάσει αγωνιστικής διαφοράς ανάμεσα στους «αιωνίους», κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα από τον Ολυμπιακό, δεν είναι αυτό το οποίο ενοχλεί τους παραμυθάδες. Για τους ‘πράσινους’ παραμυθάδες λέμε… Όχι, δεν είναι αυτό που του ενοχλεί… Ενοχλεί τρομερά η υγεία που βγάζει σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός! Αυτό είναι που τους «πονάει» περισσότερο από όλα…

Για αυτό και προσπαθούν μέσω προπαγάνδας, να βάλουν ‘φωτιές’. Μία με τον Πρίντεζη και τον Σπανούλη, μία με τον Πρίντεζη και τον Μπαρτζώκα, μία με τον Ντόρσεϊ, μία, με τον έναν, μία με τον άλλο… Μία με το ΣΕΦ, μία με τον κόσμο, μία με την αστυνομία. Γενικά… Με όποιον βρουν. Δεν μπορούν οι παραμυθάδες να διαχειριστούν ότι η ομάδα της καρδιάς τους πέταξε… λευκή πετσέτα, την ώρα κατά την οποία ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κοιτάζει ψηλά…

Δεν τους ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, ήξεραν ότι η ομάδα της καρδιάς τους δεν έκανε ούτε για να έρθει στους τελικούς… Άλλα τους ενοχλούν τους παραμυθάδες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης