Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπόθεση ΜακΚίσικ: Δεν ρισκάρει, εκτός αν…

Υπόθεση ΜακΚίσικ: Δεν ρισκάρει, εκτός αν…
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 10:20

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ένας παίκτης ο οποίος βασίζεται πάρα πολύ στην ψυχολογία του. Πριν από ένα ματς, ή και κατά τη διάρκεια του ματς. Και ενόψει του Game 2 στο ΟΑΚΑ, ο ΜακΚίσικ αποτελεί ένα ερωτηματικό. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται, ως γνωστόν, από το διάστρεμμα το οποίο υπέστη στο Game 1 και έτσι χθες Δευτέρα 13/6 δεν προπονήθηκε. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα καταφέρει ο Σακ να δώσει σήμερα το βράδυ το παρών, στο ΟΑΚΑ.

Σε ό,τι αφορά τον χειρισμό του Μπαρτζώκα, ο κόουτς δείχνει πως δεν προτίθεται να ρισκάρει με μια πιθανή συμμετοχή του, αν εκείνος δεν είναι απολύτως έτοιμος. Πράγμα δύσκολο να συμβεί, από τη μια μέρα στην άλλη… Ο Αμερικανός δεν αναμένεται να δεχθεί πίεση σήμερα να παίξει, εκτός αν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει πλήρως.

Είναι λογικό, από τη στιγμή κατά την οποία υπάρχουν μπροστά και άλλα ματς, τα οποία θα χρειαστούν την προσοχή του Θρύλου. Τουλάχιστον άλλο ένα ματς υπάρχει. Αν ο Ολυμπιακός νικήσει σήμερα, είναι πιθανό να δούμε ξανά ΜακΚίσικ την Παρασκευή, για την πιθανή απονομή…

Πιο δύσκολα θα τον δούμε σήμερα. Εκτός αν, όπως είπαμε, γίνει ένα… θαύμα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης