Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 19:26

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός έφτασε πιο δύσκολα από τον αντίπαλο του στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με ρεκόρ 22-2 και τελικά πήρε τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη, σε πρώτη φάση, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισε τη Λάρισα. Εκεί οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά. Η σειρά πήγε στο 2-2, με την ομάδα από τη Θεσσαλία να κρατάει την έδρα της και τον Παναθηναϊκό να χρειάζεται πέμπτο ματς, για να τσεκάρει το εισιτήριο για τους τελικούς. Το πήρε εύκολα και βρήκε απέναντί του τον Ολυμπιακό. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων, το έκανε τυπική διαδικασία ο Ολυμπιακός. Μπήκε δυνατά από την αρχή και έκανε το 1-0 , με τελικό σκορ 74-61.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της φετινής Basket League, κάνοντας μια καταπληκτική σεζόν. Το ρεκόρ του ήταν 23-1 και έτσι τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στα playoffs βρήκε μπροστά του, ως πρώτο αντίπαλο το Περιστέρι, το οποίο νίκησε δύο φορές και βρήκε στην επόμενη φάση τον Προμηθέα. Με τρεις εμφατικές νίκες ξεπέρασε γρήγορα και αυτό το εμπόδιο και έμεινε να περιμένει τον αντίπαλο του στους φετινους τελικούς. Αυτός θα είναι ο Παναθηναϊκός τον οποίο θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας, με την σειρά να ξεκινάει από το ΣΕΦ. Ο νικητής θέλει 3 νίκες και οι «αιώνιοι» αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο, για πρώτη φορά μετά το 2018. Ο Ολυμπιακός έδειξε ανωτερότητα στο πρώτο ματς και έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητας του. Χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλό μπάσκετ έφτασε εύκολα στην νίκη, έκανε το 1-0 και τώρα θα έρθει το πραγματικό τεστ για εκείνον, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί τουλάχιστον να υπερασπιστεί την έδρα του. Πάντα τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα και κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον αντίπαλο του.

Ειδικά Στοιχήματα για τους τελικούς

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:00 της Τρίτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Ουόκαπ: «Είμαστε… πεινασμένοι, μας βοήθησε ο κόσμος»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ στην ΕΡΤ: «Ξεκινήσαμε από την άμυνά μας, περιορίσαμε τους αντιπάλους μας στους 4 πόντους και συνεχίσαμε κατ αυτόν τον τρόπο»

Μάθε τα πάντα για τους τελικούς της Basket League

Για τη συνέχεια: «Πάμε πάλι από το 0-0, δεν έχει σημασία το πρώτο ματς και η διαφορά, μετράει η νίκη. Πρέπει να μπούμε με την ίδια ένταση και την ενέργεια γιατί περιμένουμε κάτι ανάλογο από τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πολύ πεινασμένοι, θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με τον σωστό τρόπο και την κατάκτηση του τροπαίου. Να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε».

Και συνέχισε: «Το κάρφωμα του Παπανικολάου ήταν φοβερό. Μας βοήθησε ο κόσμος μας, πρέπει να τον υποστηρίξουμε και εμείς με τα αποτελέσματά μας».

Μάθε τα πάντα για τους τελικούς της Basket League

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Ετσι φτάσαμε στη νίκη – Πιο δύσκολο το επόμενο ματς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο κόουτς του Ολυμπιακού:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς που έχει πίεση, πιο πολύ στον γηπεδούχο. Ήμασταν σοβαροί. Είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ περισσότερο. Δεν τελείωσαμε καλά πολλές φάσεις στον αιφνιδιασμό. Ήμασταν γενικά συνεπείς αμυντικά και είχαμε τον έλεγχο με μεγάλες διαφορές».

Ειδικά Στοιχήματα για τους τελικούς

«Όταν παίζεις τελικό για να πάρεις το πρωτάθλημα, είσαι στην πίεση. Δεν είναι εύκολο. Είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Παίξαμε με το δικό μας στυλ κι επιβάλλαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν κινδυνεύσαμε αλλά σε αυτές τις σειρές πρέπει να είσαι μετριοπαθής πάντα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο. Υπάρχουν λίγα νεύρα, υπάρχει κούραση, έχουμε παίξει 73 ματς φέτος. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πάρουμε τον τίτλο».

Ειδικά Στοιχήματα για τους τελικούς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης