Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 23-2 επιμέρους σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο, που πας βρε τοσοδούλη;

Με 23-2 επιμέρους σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο, που πας βρε τοσοδούλη;
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 11:21

Το πρώτο μέρος βρήκε τον Ολυμπιακό στο -14. Και κάποια στιγμή, στο τρίτο δεκάλεπτο, τον βρήκε με ένα επιμέρους 23-2… Και με 7 πόντους μπροστά… Γιατί δεν κατέβηκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο; Έχουν μάθει σε άλλες εποχές, που τα παιχνίδια τελείωναν ετσιθελικά υπέρ τους και σου λένε στο ημίχρονο «το πήραμε»; Μάλλον…

Σοβαρά τώρα, με 23-2 επιμέρους σκορ, στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, τι ακριβώς ήθελε να πετύχει ο Παναθηναϊκός; Τι πίστευε ότι θα πετύχει, με τέτοια απόδοση; Με τέτοια χαώδη διαφορά, ανάμεσα σε εκείνον και στον Ολυμπιακό; Ο οποίος για να τα λέμε και όλα, στο πρώτο μέρος του αγώνα… δεν είχε μπει όπως έπρεπε. Επηρεασμένος και από την κάκιστη, τραγική εις βάρος του διαιτησία, ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλός.

Όμως στο δεύτερο μέρος, χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά για να πάρει ξανά ανά χείρας τη σκούπα και να… κάνει αυτό που έπρεπε… Να κάνει ξανά ένα σπουδαίο παιχνίδι και να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ. Πρωταγωνιστές τρεις παίκτες. Ο Ντόρσεϊ, ο οποίος σε εκείνο το 23-2 ήταν… απόλυτος κυρίαρχος. Ο Σλούκας, ο Βεζένκοβ. Στη συνέχεια ανέβηκαν και οι υπόλοιποι. Ο Φαλ. Ο Μάρτιν, ο Ουόκαπ, ο Παπανικολάου… Και κάπως έτσι, με λίγα λεπτά κανονικού μπάσκετ, στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός έκανε ξανά… πλάκα στον ΠΑΟ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έκανε το 2-0 σε… δέκα λεπτά

Έκανε το 2-0 σε… δέκα λεπτά

Τόσο περίπου χρειάστηκε ο Θρύλος για να ζευγαρώσει τις νίκες του στη σειρά των τελικών και απέχει ακόμα μία, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος