Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η υποδοχή στο ΣΕΦ, μετά τον νέο θρίαμβο στο ΟΑΚΑ! (video)

Η υποδοχή στο ΣΕΦ, μετά τον νέο θρίαμβο στο ΟΑΚΑ! (video)
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 10:41

Ο Ολυμπιακός έφυγε από το ΟΑΚΑ νικητής και για την ακρίβεια… θριαμβευτής! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε αυτό που έπρεπε, αλώνοντας την έδρα του Παναθηναϊκού και κάνοντας το 2-0, φέρνοντας τη σειρά των τελικών στο ΣΕΦ, για να τελειώσει, εκεί, την Παρασκευή! Και όπως είναι λογικό, μετά το ματς επικράτησε πλήρης ευφορία, στις τάξεις του Ολυμπιακού! Μια ευφορία, η οποία ήρθε και ως ανακούφιση, για το γεγονός ότι η προσπάθεια του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, απέδωσε. Μια ευφορία, η οποία φάνηκε και όταν η ομάδα κατέβηκε ξανά στον Πειραιά. Το κλίμα στο φαληρικό Στάδιο, άμα τη επιστροφή της ομάδας εκεί, μετά το 2-0 επί του ΠΑΟ, ήταν η πρέπουσα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ, την αποστολή του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν στο ΣΕΦ οι Πρόεδροι, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας και πλήθος «ερυθρόλευκων» φιλάθλων! Αποθέωσαν την αποστολή και χειροκρότησαν θερμά, ζητώντας το πρωτάθλημα!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης