Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Μπάσκετ: Αντίστροφη μέτρηση και ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ! (photo)

Ολυμπιακός Μπάσκετ: Αντίστροφη μέτρηση και ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ! (photo)
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 13:23

Ο Θρύλος ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΠΑΟ για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League με μοναδικό στόχο τη νίκη, το 3-0 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Ο κόσμος αναμένεται όπως πάντα να δώσει βροντερό παρών καθώς τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγη ώρα και το ΣΕΦ θα είναι όπως πρέπει!

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ καλεί τον κόσμο μετά το Sold Out στο ΣΕΦ να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μόνο με τη φωνή, μακριά από κάθε μορφή βίας η αντιαθλητικής συμπεριφοράς που θα χαλάσει την πανάξια εικόνα της στέψης του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μια νίκη ακόμα και η φιέστα δεν αργεί… και μην ξεχνάμε τον Σακίλ ΜακΚίσικ, που μας υπενθυμίζει να πάμε στο γήπεδο όπως πάντα… φορώντας «ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ»!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Περιμένουμε ακόμη την τοποθέτηση του Ιωάννη για το «πάμε να τους γ…» on camera (video)

Περιμένουμε ακόμη την τοποθέτηση του Ιωάννη για το «πάμε να τους γ…» on camera (video)

Ποστάρισμα δεν ήταν, αλλά γύρω-γύρω οι κάμερες… περίσσευαν. Δεν ακούσαμε ποτέ τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μετανιώνει για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε για πρώην συμπαίκτες του και συναθλητές του στην εθνική.

One more…

One more…

Το σλόγκαν των αποδυτηρίων, μετά τη νίκη του Θρύλου στο ΟΑΚΑ, έρχεται να πάρει προσωρινά τη θέση του #μεχριτελους στα χείλη των φίλων του Ολυμπιακού!