Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Πρωτάθλημα θα πάρω εγώ, ξανά θα τρελαθώ! (video)

Ολυμπιακός: Πρωτάθλημα θα πάρω εγώ, ξανά θα τρελαθώ! (video)
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 01:11

Η ώρα φτάνει. Έφτασε. Τι είναι μερικές ώρες μπροστά σε όσα έχει περάσει αυτή η ομάδα. Τίποτα! Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πάρει το πρωτάθλημα. Και θα το πάρει με νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00), στον τρίτο τελικό της σειράς των πλέι οφ της Stoiximan Basket League.

Ο Θρύλος του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τις νίκες σε ΣΕΦ (74-61) και ΟΑΚΑ (78-72), θέλει άλλη μία για να πάρει το πρωτάθλημα, ΠΑΝΑΞΙΑ, και να κάνει το νταμπλ, μιας και είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Κυπέλλου προ λίγων μηνών.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος. Και είναι αποφασισμένος. Και με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να πανηγυρίσει άλλη μία νίκη επί του Παναθηναϊκού, που αν έρθει θα είναι η 7η στη σεζόν. 7-1! Και η 7η διαδοχική!

Το βράδυ της Παρασκευής σηματοδοτεί την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή. Σηματοδοτεί και τη δικαίωση του Ολυμπιακού και των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στο ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Μόνο που εμείς τώρα αρχίζουμε. Αυτή είναι η αρχή. Αντέχετε;

Ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει σοβαρότητα, συγκέντρωση και να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο με σεβασμό για να κάνει ό,τι και σχεδόν σε όλα τα φετινά παιχνίδια. Μόνο που αυτό το παιχνίδι, δεν δίνει απλά μία νίκη, δίνει πρωτάθλημα.

Το γράψαμε και νωρίτερα: Είναι το παιχνίδι που κερδίζουμε ή χάνετε!

Πρωτάθλημα θα πάρω εγώ, ξανά θα τρελαθώ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης