Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη και με έναν πόντο διαφορά, να «τσούξει» πιο καλά

Νίκη και με έναν πόντο διαφορά, να «τσούξει» πιο καλά
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 11:22

Απόψε ο Ολυμπιακός οφείλει να μπει στο παρκέ του ΣΕΦ με ένα πράγμα στο μυαλό μονάχα: Τη νίκη. Τη νίκη που θα του δώσει το πρωτάθλημα. Τη νίκη που θα τον στέψει πρωταθλητή και θα τον οδηγήσει στην πολυπόθητη κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, ξανά. Και μόνο αυτή μετράει. Οφείλουμε και εμείς, άπαντες, να το έχουμε στο μυαλό μας. Απόψε, το μόνο που μετράει είναι η επίτευξη του στόχου. Δεν μας ενδιαφέρει το πως αυτή θα έρθει. Αν θα έρθει με καλό μπάσκετ. ΟΚ, 9,5/10 φορές, ο τρόπος για να νικήσεις στο μπάσκετ είναι να παίξεις καλό μπάσκετ. Και ο Ολυμπιακός παίζει σταθερά, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, σχεδόν, καλό μπάσκετ. Και αυτό αναμένουμε να παίξει και απόψε, αλλά… μέχρι εκεί…

Δεν μας απασχολεί η διαφορά. Δεν μας απασχολούν οι 35άρες. Δεν μας απασχολεί η έκταση της νίκης, αλλά η ΝΙΚΗ ΚΑΘΑΥΤΗ. Νίκη τίτλου.

Νίκη και με έναν πόντο διαφορά. Μη σας πούμε ότι το να το… πιστέψει ο ΠΑΟ, ότι μπορεί να κάνει… ανατροπή και να… χαλάσει την επικείμενη φιέστα του Ολυμπιακού και στο τέλος να απογοητευτεί ξανά, θα είναι και… πιο γλυκό. Όπως το πίστευε στο -14 του Ολυμπιακού, στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ… Όπως πίστευε τότε, το ‘πράσινο στρατόπεδο’ ότι… μπορεί. Αλλά δεν μπορεί. Δεν μπορούσε. Και δεν μπορεί…

Απλό το πράγμα. Νίκη. Και τίτλος. Τίποτε άλλο. Δεν μας νοιάζουν διαφορές και 35άρες απόψε. Θα έρθουν και αυτές… Ήδη ήρθαν, σε μεγάλο βαθμό… Θυμίζουμε το 101-73, προσφάτως… Αλλά απόψε, ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης