Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 19:27

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της φετινής Basket League, κάνοντας μια καταπληκτική σεζόν. Το ρεκόρ του ήταν 23-1 και έτσι τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στα playoffs βρήκε μπροστά του, ως πρώτο αντίπαλο το Περιστέρι, το οποίο νίκησε δύο φορές και βρήκε στην επόμενη φάση τον Προμηθέα. Με τρεις εμφατικές νίκες ξεπέρασε γρήγορα και αυτό το εμπόδιο και έμεινε να περιμένει τον αντίπαλο του στους φετινούς τελικούς. Αυτός θα είναι ο Παναθηναϊκός τον οποίο θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας, με την σειρά να ξεκινάει από το ΣΕΦ. Ο νικητής θέλει 3 νίκες και οι «αιώνιοι» αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο, για πρώτη φορά μετά το 2018. Ο Ολυμπιακός έδειξε ανωτερότητα στο πρώτο ματς και έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητας του. Χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλό μπάσκετ έφτασε εύκολα στην νίκη, έκανε το 1-0. Το 2ο ματς δεν έμοιαζε με το πρώτο, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός κατάφερε να το πάρει. Το 2-0 έγινε με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και το τελικό σκορ να είναι 72-78. Τώρα είναι μια… ανάσα από τον τίτλο και χρειάζονται ακόμα μια νίκη, που θα έχουν την ευκαιρία να την κάνουν στο ΣΕΦ.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε πιο δύσκολα από τον αντίπαλο του στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με ρεκόρ 22-2 και τελικά πήρε τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη, σε πρώτη φάση, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισε τη Λάρισα. Εκεί οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά. Η σειρά πήγε στο 2-2, με την ομάδα από τη Θεσσαλία να κρατάει την έδρα της και τον Παναθηναϊκό να χρειάζεται πέμπτο ματς, για να τσεκάρει το εισιτήριο για τους τελικούς. Το πήρε εύκολα και βρήκε απέναντί του τον Ολυμπιακό. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων, το έκανε τυπική διαδικασία ο Ολυμπιακός. Μπήκε δυνατά από την αρχή και έκανε το 1-0 , με τελικό σκορ 74-61. Το Game 2 ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό, αλλά κατέληξε στο ίδιο αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό για τους «πράσινους» και παίρνοντας και ώθηση από τον κόσμο τους κατάφεραν να προηγηθούν και να πάρουν και διαφορά. Όμως, δεν βγήκαν ποτέ με την ίδια διάθεση στο 2ο, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και το break κάνει τα πράγματα δύσκολα για τους «πράσινους».

Ειδικά Στοιχήματα για τους τελικούς

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:00 της Παρασκευής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Ντόρσεϊ: «Μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα»

Για τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην κάμερα της ΕΡΤ. «Βγήκαμε χαλαροί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος θέσαμε εμείς το ρυθμό. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, παίξαμε πιο δυνατά και πιο έξυπνα. Είναι η μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ευρώπη αυτή και πρέπει να παίζουμε πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Είναι μεγάλη η σημασία της νίκης. Είμαστε μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας με τον κόσμο μας και να μην ξανάρθουμε στο ΟΑΚΑ.

Μάθε τα πάντα για τους τελικούς της Basket League

Έχει περάσει καιρός από τότε που ο Ολυμπιακός έκανε το νταμπλ και είναι σημαντικό για εμάς. Προετοιμαζόμαστε, αλλά δεν τελείωσε ακόμα τίποτα. Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης