Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «αντίο» του Πρίντεζη: Οι ξεχωριστές ευχές του Σπανούλη (photo)

Το «αντίο» του Πρίντεζη: Οι ξεχωριστές ευχές του Σπανούλη (photo)
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 16:21

Περίπου ίδια εποχή… σαν πέρσι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ο Βασίλης Σπανούλης. Για να πάρει τη σκυτάλη φέτος ο Γιώργος Πρίντζεζης. Η ανακοίνωση του αρχηγού του Θρύλου πως σταματάει το μπάσκετ και η «σχέση ζωής» -όπως την χαρακτηρίζει και ο ίδιος ο Σπανούλης- που έχουν οι δύο παίχτες δεν άφησαν αμέτοχο τον Legend της Ευρωλίγκα και επί σειρά ετών ΗΓΕΤΗ του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο Σπανούλης είπε μεταξύ άλλων πως η πορεία των δύο μέσα από το δρόμο της επιτυχίας αλλά και των δυσκολιών όλα αυτά τα χρόνια, δημιούργησαν μια σχέση ζωής μεταξύ τους. Ενώ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί ότι καλύτερο για το μέλλον.

Φιλαράκι μου ό,τι και να πω η να γράψω για σένα είναι πολύ λίγο να εκφράσει αυτό που νιώθω για σένα σαν φίλο πρώτα και σαν συμπαίχτη μετρά! Οι στιγμές που περάσαμε μαζί, οι ατελείωτες συζητήσεις μας, οι χαρές κ οι στενοχώριες που περάσαμε δημιουργήσαν μια σχέση ζωής και είμαι περήφανος γι’ αυτό!!!
Συγχαρητήρια για την θρυλική καριέρα σου ! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις αυτά που με τόσο κόπο κατέκτησες!! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την πανέμορφη οικογένεια σου!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης