Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχεις και τον Λαλάκη να χαλιέται με το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και να σου λέει για τη… βενζίνη (photo)

Έχεις και τον Λαλάκη να χαλιέται με το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και να σου λέει για τη… βενζίνη (photo)
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 16:37

Δεν αντέχουν όχι μόνο την αλήθεια, αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θριαμβεύει. Είχαν κάποτε ένα μπάσκετ, ο Λαλάκης και οι όμοιοί του, τώρα… πάει κι αυτό… Σε Άνδρες και Γυναικές είχε φέτος… γλέντι Χ2, με νταμπλ και έτσι έχει πέσει βαρύ το… πένθος. Και εκεί που είσαι ήρεμος και πανηγυρίζεις την επιτυχία της ομάδας που αγαπάς, καλέ μας αναγνώστη, σου ‘ρχεται ξαφνικά μια… περίεργη αίσθηση. Κάπως… χαλιέσαι λίγο. Γιατί πρώτα έχουν… χαλαστεί άλλοι. Χαλιούνται με το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού… Δεν το αντέχουν… Να, έχεις τον Λαλάκη, ας πούμε, να χαλιέται με το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και να σου λέει για τη… βενζίνη.

Αλήθεια, δεν κάνουμε πλάκα. Πήγε ο βόθρος να… πικάρει τον Ολυμπιακό, ότι είχε καιρό να πάρει πρωτάθλημα. Που αν τους κάνουμε εμείς το ίδιο στην μπάλα, θα… ξαναβγάλει μαλλιά ο Καλάθης… Εκεί που νομίζεις ότι βλέπεις τον πάτο, κάνεις λάθος. Έχουν και πιο κάτω να πάνε… Και όσο ο Θρύλος θριαμβεύει, τόσο θα πηγαίνουν… Αντί να ησυχάσουν, να κουρνιάσουν και να πουν «ΟΚ, το ήπιαμε το πικρό ποτήρι», πάνε να το παίξουν έξυπνοι και σκαρφίζονται… αυτό:

Δεν βλέπουν που τους κράζουν πλέον Παναθηναϊκοί, Παοκτζήδες, Αεκτζήδες, Βολιώτες, Ατρόμητοι, Πανιώνιοι, Λαμιώτες, οπαδοί του Προμηθέα, της Λάρισας και δεν ξέρουμε κι εμείς ποιος άλλος; Τι κάνουν τους εξυπνάκηδες και θέλουν να πουλήσουν πνεύμα;

Διαβάστε επίσης