Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας χαρεί λίγο πρώτα ό,τι πέτυχε!

Ας χαρεί λίγο πρώτα ό,τι πέτυχε!
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 09:41

Δεν είναι απλό αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Δεν είναι λίγο. Κάθε άλλο. Είναι ΠΟΛΥ. Πολύ μεγάλο. Νταμπλ, επιστρέφοντας στην ελληνική μπασκετική σκηνή, έχοντας πρώτα κάνει τον αγώνα του (ο οποίος βεβαίως συνεχίζεται) απέναντι στο κατεστημένο το οποίο λυμαινόταν το άθλημα… Final 4, στο Βελιγράδι, έστω και με μια μικρή «ώθηση» από τη συγκυρία με τις ρωσικές ομάδες και πλήρης αποθέωση και εκεί, από όλη την μπασκετική Ευρώπη… Ο Ολυμπιακός είχε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, καθώς η ανωτερότητά του, του έδωσε το δικαίωμα να μην… χαρίσει τίποτα, σε εκείνους που δεν άξιζαν να πάρουν και τίποτα… Και τώρα το γιορτάζει.

Και έχει δικαίωμα να το γιορτάσει, δίχως να πρέπει από τώρα να αρχίσει να σκέφτεται το «αύριο». ΟΚ, τι λέμε… Το «αύριο» δουλεύεται ήδη εδώ και καιρό. Δεν θα αρχίσει… τώρα ο Ολυμπιακός να το σκέφτεται. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει δικαίωμα να σταθεί λίγο παραπάνω, στα επινίκιά της και να μην… τρέξει να πάει από τώρα σε μεταγραφές, σε αλλαγές στο ρόστερ και σε υποψήφιους στόχους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ξέρουμε καλά τον Ολυμπιακό. Δεν θα αργήσει να βάλει μπροστά. Αλλά για τώρα, έχει κάθε δικαίωμα ΜΟΝΟ να πανηγυρίζει. Τίποτα περισσότερο. Να… σκάνε λίγο παραπάνω και οι «απέναντι», που μία ώρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, μας έγραφαν για την «επόμενη ημέρα»… Ε, βέβαια, να το ξεχάσουν θέλουν. Εμείς όμως, όχι.

#ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ

Διαβάστε επίσης