Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η (σ)κούπα είναι μόνο αρχή

Η (σ)κούπα είναι μόνο αρχή
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 11:01

Μια-δυο μέρες μετά την ολοκλήρωση της (σ)κούπας του Ολυμπιακού, απέναντι στον Παναθηναϊκό, η πλευρά των «πρασίνων» προσπαθεί να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις, στρέφοντας το βλέμμα στην «επόμενη ημέρα». Με τη βοήθεια της προπαγάνδας που πάντα… συμβάλλει, οι «πράσινοι» προσπαθούν να πείσουν ότι η νέα σεζόν θα τους… ανήκει. Από τώρα θέλουν να πείσουν ότι τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός δεν θα έχει το πάνω χέρι. Αλλά είναι γνωστό σε όσους ξέρουν την πραγματικότητα και δεν επιλέγουν να… κρύβονται από εκείνη, ότι η (σ)κούπα αυτή είναι… μόνο η αρχή.

Ο Ολυμπιακός αρχίζει τη νέα σεζόν από την pole position. Ξεκάθαρα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι δομημένη, είναι συμπαγής, είναι έτοιμη και σε μεγάλο βαθμό έχει τον κορμό, ο οποίος θα «τραβήξει κουπί» και τη νέα σεζόν. Δεδομένα θα γίνουν αλλαγές. Πρίντεζης, Μάρτιν, Ζαν Σαρλ. Ο πρώτος σταμάτησε, οι άλλοι δύο δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα. Η αρχή βέβαια θα γίνει από την επισημοποίηση της παραμονής του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο αρχιτέκτονας της φετινής επιτυχημένης πορείας του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη, έδωσε στον Ολυμπιακό πολλά και στόχος είναι να παραμείνει στο πόστο του και να συνεχίσει και του χρόνου.

Από εκεί και πέρα έρχονται ανανεώσεις, μεταγραφές και προσπάθεια για απογείωση. Ο Ολυμπιακός θα μπει και τη νέα χρονιά με μίνιμουμ στόχους το νταμπλ και την προσπάθεια επιστροφής στο Final 4. Όχι γιατί… έτσι. Αλλά γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, η οποία μπορεί να γίνει και καλύτερη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης