Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε ένα μπάσκετ καθαρό, ο Ολυμπιακός θα είναι νικητής

Σε ένα μπάσκετ καθαρό, ο Ολυμπιακός θα είναι νικητής
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 12:22

Είναι σαφής η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς η καλύτερη ομάδα, εντός παρκέ. Είναι η ομάδα, η οποία έκανε και συνεχίζει να κάνει ΜΕΓΑΛΟ αγώνα, για να καθαρίζει ολοένα και περισσότερο το άθλημα και να μπει ξανά στις ράγες, για να έχει μια ανοδική πορεία και να ξαναγίνει υπέρλαμπρο και όχι να είναι… θαμπό. Ο Ολυμπιακός, σε ένα μπάσκετ καθαρό, απέδειξε ότι μπορεί να είναι ο νικητής και τώρα σειρά έχει η διάρκεια. Είναι σαφές πως οι Αγγελόπουλοι δεν πήραν την απόφαση η ομάδα να επιστρέψει στην ελληνική μπασκετική σκηνή, για να κάνουν τον… χαλίφη, στη θέση του χαλίφη. Όχι. Επέστρεψαν στην Ελλάδα για να παίρνουν τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα στο παρκέ. Και μόνο. Και την πρώτη χρονιά κιόλας, απέδειξαν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει αυτό. Να είναι πρώτος, χωρίς σκιές και αμφιβολίες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και έρχονται τώρα ορισμένοι παραμυθάδες, να προσπαθήσουν να μας… τρομάξουν με επιστροφές. Κάτι το οποίο φυσικά δεν μπορεί να συμβεί, γιατί ο Ολυμπιακός και το μπάσκετ έχουν πλέον αλλάξει σελίδα. Μας γράφουν αυτοί οι παραμυθάδες ότι θα χρειαστούμε… κλιματιστικά και άλλα τέτοια. Άρχισαν οι επιστροφές, πριν καν γίνουν, με… λόγια παχιά. Λόγια που οι παραμυθάδες ξέρουν να σερβίρουν, όταν γράφουν για οποιονδήποτε θέλει να σταθεί απέναντι στον Ολυμπιακό… Δεν πείθουν.

Η σελίδα άλλαξε. Το ελληνικό μπάσκετ άλλαξε. Και απέναντι στο μεγαλείο του Ολυμπιακού, η προπαγάνδα δεν έχει τρόπο να προκαλέσει ανησυχία, στον πρωταθλητή. Ο οποίος κινείται σε διαφορετικό επίπεδο πια. Δίχως φανφάρες και υπερβολές, αλλά με το κεφάλι χαμηλά και με σεβασμό στο άθλημα. Στο άθλημα το οποίο ορισμένοι ποτέ δεν σεβάστηκαν.

Διαβάστε επίσης