Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Λαρεντζάκης: «Ο Ολυμπιακός είχε υγεία. Ένα κλίμα που το συναντώ πρώτη φορά στην καριέρα μου» (video)

Λαρεντζάκης: «Ο Ολυμπιακός είχε υγεία. Ένα κλίμα που το συναντώ πρώτη φορά στην καριέρα μου» (video)
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 00:31

Αξέχαστη θα μείνει η φετινή χρονιά στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Τζάμπολ» τόνισε πως ο Ολυμπιακός είχε υγεία και ένα κλίμα που το συναντά πρώτη φορά στην καριέρα του. «Πραγματικά, είναι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο. Οι στιγμές που έζησα ήταν πολύ έντονες. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Το συναίσθημα που βιώνεις εκείνη την στιγμή είναι τρομερό. Αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας είναι ανεπανάληπτο. Ο Ολυμπιακός είχε υγεία. Είχε ένα κλίμα που ίσως το συναντώ πρώτη φορά σε ομάδα, όσα χρόνια αγωνίζομαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Πραγματικά, όλα τα παιδιά ήμασταν φίλοι, ήμασταν δίπλα ο ένας στον άλλον, υπήρχαν παίκτες που ρωτούσαν τον κόουτς τι συμβαίνει και τι γίνεται με κάποιους άλλους παίκτες», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ.

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία μας φέτος. Ήταν στα μέσα της σεζόν, ήταν ένας τίτλος που θέλαμε πάρα πολύ μετά από όλα αυτά που είχαν γίνει και ο Ολυμπιακός επέστρεψε σε έναν τελικό. Οπότε, ήταν ένας τίτλος κι ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο για εμάς που θέλαμε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο. Πήραμε μεγάλη ψυχολογία και με βάση την εικόνα, τη χημεία και τη δουλειά που είχαμε ρίξει, ήλθε και έδεσε. Πραγματικά μετά, όλα πήγαιναν από μόνα τους.

Ο Ολυμπιακός φέτος ήταν πάνω απ' όλα ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι θα έβγαινε κάποιος άλλος παίκτης μπροστά για να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει. Όλοι μα όλοι βοήθησαν και έβαλαν ο καθένας τη δικιά του πινελιά, με τα δικά του χαρακτηριστικά και στοιχεία. Ίσως αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή την πετυχημένη πορεία. Που δεν είναι μόνο το νταμπλ, αλλά και η πρόκριση στο Final 4, σε μια πολύ ανταγωνιστική EuroLeague. O Ολυμπιακός πάντα έχει ψηλά τον πήχη, στόχος είναι πάντα να κατακτάει τρόπαια και να κάνει πορείες σαν την φετινή στην EuroLeague».

Διαβάστε επίσης