Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόουτς βλέπει δύο-τρεις προσθήκες

Ο κόουτς βλέπει δύο-τρεις προσθήκες
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 10:01

Σαφής ο κόουτς. Σαφής, ως προς τη νέα σεζόν και τις ανάγκες του Ολυμπιακού για εκείνη. Σαφής ως προς το τι πρέπει να γίνει, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει ακόμη σπουδαιότερα πράγματα. Ο κόουτς βλέπει δύο-τρεις προσθήκες, οι οποίες θα δυναμώσουν τον Ολυμπιακό τρομερά. Ακόμη και σε σχέση με τη φετινή σεζόν, κατά την οποία εμφανίστηκε ήδη πολύ δυνατός. Και σίγουρα πιο δυνατός από τον ανταγωνισμό στην Ελλάδα, αλλά και εν πολλοίς στην Ευρώπη.

Τρεις προσθήκες Και ο Ολυμπιακός θα μπορεί να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά, τη νέα σεζόν. Στο «4», στο «2» ή στο «3» και στη ρακέτα! Ο Ολυμπιακός έχει ήδη σημαντική δύναμη πυρός, στις παραπάνω θέσεις, όμως με παίκτες να μην είναι σίγουρο ότι και τη νέα σεζόν θα είναι εδώ, η ομάδα θα χρειαστεί όχι απλώς να τους αντικαταστήσει, αλλά να βελτιώσει και την ποιότητά της, στις θέσεις εκείνες.

Ένας καλύτερος Ζαν Σαρλ, ένας καλύτερος Μάρτιν, ένας παίκτης για το «2» και το «3» με δύναμη πυρός και εκτελεστή. Να δούμε τι θα γίνει με τον Ντόρσεϊ. Ένας σέντερ με λιγάκι διαφορετικά στοιχεία, από τον Φαλ. Να παίζει καλά το πικ εν ρολ, να βελτιώνει και τον Σλούκα…. Και ο Ολυμπιακός απογειώνεται… Τα έχει «δει» αυτά ο κόουτς ήδη…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης