Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί κουνούν το δάχτυλο στον Ολυμπιακό;

Αυτοί κουνούν το δάχτυλο στον Ολυμπιακό;
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 14:40

Κουνάνε το δάχτυλο στον Ολυμπιακό εκείνοι που, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, είναι «εξαφανισμένοι από τη FIBA»; Μας γράφουν και μας λένε για «το σύστημα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ» (ΟΚ… γελάμε…) ποιοι; Εκείνοι που έχουν ξεχάσει τη σημαίνει… διακανονισμός; Αυτοί κουνούν το δάχτυλο στον Ολυμπιακό; Οι ίδιοι για τους οποίους ο Βαγγέλης Λιόλιος λέει ότι είναι αδιακανόνιστα… 21 ban;

Θα πρέπει να είναι λίγο πιο μαζεμένοι, όλοι, όταν βάζουν στην κουβέντα (σε οποιαδήποτε κουβέντα) τον Ολυμπιακό… Την ομάδα-κόσμημα του ελληνικού μπάσκετ. Του ελληνικού αθλητισμού γενικά, αλλά εν προκειμένω του ελληνικού μπάσκετ.

«Από την άλλη, υπήρχε η ΑΕΚ, η οποία δεν πήγαινε στη FIBA. Ρωτούσαμε, τους λέγαμε ελάτε να βοηθήσουμε, δεν ήταν πουθενά, δεν ήρθαν ποτέ.

Ρωτούσαμε τη FIBA μέχρι τις 30 του μήνα. 21 ban, κανένα διακανονισμένο. Να βοηθήσουμε θέλαμε, θα αποκλειόταν μόνη της. Δεν ήρθε ποτέ. Δεν ήρθε ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Όχι και να κουνούν το δάχτυλο στον Ολυμπιακό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης