Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μιλουτίνοφ: Όλοι οι καλοί χωράνε!

Ολυμπιακός | Μιλουτίνοφ: Όλοι οι καλοί χωράνε!
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 19:06

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν στο Μπάσκετ για τον Ολυμπιακό. Με την εμφατική κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3-0 στη σειρά των τελικών. Και με το νταμπλ. Και τώρα στην ομάδα κοιτάζουν και σχεδιάζουν την επόμενη μέρα.

Μία επόμενη μέρα που δείχνει ότι δεν θα έχει πολλές αλλαγές. Λίγες και καλές. Και οι περισσότερες θα γίνουν στην γραμμή των ψηλών.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί εδώ και πολλές μέρες είναι και αυτό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, έναν παίκτη που ξέρει καλά τον Ολυμπιακό. Το... θέμα εδώ, όμως, δεν είναι σε καμία περίπτωση το αν χωράει στο ίδιο ρόστερ μαζί με τον Μουσταφά Φαλ. Θυμίζουμε, ο Γάλλος σέντερ έχει ανανεώσει, μέσα στη σεζόν, το συμβόλαιό του.

Δεν είναι αυτό το θέμα. Χωράνε και παραχωράνε. Όλοι οι καλοί χωράνε.

Το... θέμα με τον Μιλουτίνοφ είναι άλλο και πιο χειροπιαστό. Δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αν καταφέρει να το λύσει, είναι ένα σημαντικό βήμα. Και εφόσον συμβεί αυτό, υπάρχει και το οικονομικό. Είναι λογικό για έναν τέτοιο παίκτη να προσπαθήσεις να τον ξαναπάρεις πίσω και να κάνεις την υπέρβαση. Φυσικά, εφόσον καταφέρει να μείνει ελεύθερος, καταλαβαίνετε ότι θα γίνει... χαμός για την υπογραφή του, έτσι! Δεν θα είναι μόνο ο Ολυμπιακός που θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης