Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπάρχει θετική «αύρα» για Ντόρσεϊ

Υπάρχει θετική «αύρα» για Ντόρσεϊ
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 15:18

Ένα θέμα το οποίο «καίει» τον Ολυμπιακό, είναι η παραμονή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο λιμάνι. Κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με τους σωστούς χειρισμούς και με τον Ολυμπιακό να είναι ήδη σε τέτοια διαδικασία. Ο παίκτης έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να παραμείνει εδώ, εδώ η αλήθεια είναι πως και στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι, με την παρουσία του Τάιλερ Ντόρσεϊ, κατά τη φετινή σεζόν.

Παίκτης που νιώθει όλα τα μεγάλα παιχνίδια, παίκτης που σε κρίσιμα σημεία εμφανίστηκε και δεν «κρύφτηκε», παίκτης που γούσταρε να ζει με τον Ολυμπιακό, την επιστροφή της ομάδα στην κορυφή της ελληνικής μπασκετικής πραγματικότητας.

Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται για την παραμονή του 26χρονου γκαρντ στο λιμάνι και υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να την επιτύχει. Η «αύρα» που βγαίνει από την υπόθεση είναι ιδιαιτέρως θετική και στον αέρα πλανάται μια τάση αισιοδοξίας, για την κατάληξη την οποία θα έχει το θέμα.

Το οικονομικό είναι… σχεδόν συμφωνημένο. Οι δύο πλευρές δείχνουν να βρίσκονται πολύ κοντά, στα οικονομικά δεδομένα, τα οποία θέτουν, για να επέλθει συμφωνία. Και η αλήθεια είναι πως αν αυτό το εμπόδιο ξεπεραστεί, δεν υπάρχει κάτι άλλο να… φρενάρει την υπόθεση. Μιλάμε για συμβόλαιο 1+1 ετών και για αυτό συζητούν Ολυμπιακός και Ντόρσεϊ.

Θυμίζουμε ο Ντόρσεϊ ήταν ο… βασικός του βασικού, τη σεζόν που πέρασε! Μπήκε στην αρχική πεντάδα και στα 75 ματς του Ολυμπιακού (!!) και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο… Στη Euroleague τελείωσε με 12.8 πόντους (37.4%τριπ.), 2.3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.8 λάθη ενώ στο πρωτάθλημα πρόσφερε 10.8 πόντους (40.9%τριπ.), 2.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.4 λάθη.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν τον Ντόρσεϊ πολύ σημαντικό γρανάζι της νέας ομάδας και θέλουν να τελειώσουν όσο πιο άμεσα γίνεται, το θέμα του. Για αυτό τον λόγο ασκούν ασφυκτικό πρέσινγκ στον 26χρονο, κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου, γκαρντ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης