Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν βιάζεται ο Σάσα, γουστάρει Θρύλο

Δεν βιάζεται ο Σάσα, γουστάρει Θρύλο
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 11:39

Ο Σάσα Βεζένκοβ βρίσκεται ξανά, εδώ και μια-δυο μέρες, στο επίκεντρο των εξελίξεων. Το θέμα το οποίο ανέκυψε, με τους Σακραμέντο Κινγκς και με τα δικαιώματα του άσου του Ολυμπιακού δεν δείχνει ικανό να αποπροσανατολίσει τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος έχει στο μυαλό του ένα πλάνο, το οποίο βάζει μπροστά τον Θρύλο! Το ζήτημα με το ΝΒΑ, το οποίο ανέκυψε, μετά το draft τις προάλλες, δεν δείχνει να δημιουργεί αυτή τη στιγμή πρόβλημα στον Θρύλο, με τον Σάσα.

Το τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον, μετά από μία εκτενή κουβέντα ανάμεσα στον παίκτη και στην ομάδα του Σακραμέντο, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο ίδιος ο Σάσα έχει στο μυαλό του πως με ακόμη μία γεμάτη χρονιά στην Ευρωλίγκα, τώρα που βρίσκεται σε τρομερά ανοδική πορεία, θα ετοιμαστεί ακόμη καλύτερα, για να περάσει τον Ατλαντικό.

Πέραν αυτού, το θέμα δεν είναι μόνο καθαρά επαγγελματικό. Ο Σάσα γουστάρει να παίζει στον Ολυμπιακό. Ταίριαξε εδώ και έβγαλε και βγάζει τον καλύτερο εαυτό του. Αυτό μπορεί να τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο, για τη συνέχεια και να τον προετοιμάσει καλύτερα, για το «άλμα» στον μαγικό κόσμο. Η ουσία είναι πως ο Σάσα δεν βιάζεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης