Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Το πρώτο μεγάλο «μπαμ», έγινε!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Το πρώτο μεγάλο «μπαμ», έγινε!
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 13:18

Έχει κάνει -και συνεχίζει να κάνει- μεγάλη προσπάθεια η παραμύθα, να αποδομήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Δεν το έχει καταφέρει. Ούτε και θα το καταφέρει. Γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει άποψη και κρίνει. Γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει ότι ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ έχει δώσει ταυτότητα στο σύνολό του. Το έχει κάνει «δικό του». Του έχει δώσει την ώθηση που εκείνο χρειαζόταν, για να πιστέψει απολύτως στις δυνάμεις του και να φτάσει εκεί όπου έχει φτάσει. Και πηγαίνοντας στη νέα σεζόν, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει και να… «χτυπάει»!

Το πρώτο μεγάλο «μπαμ», έγινε! Και αφορά στην ανανέωση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο καλύτερος προπονητής της Ευρωλίγκας μένει στο λιμάνι του και προχωρά, για να χτίσει μια ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο Final 4 και να κατακτήσει ξανά το νταμπλ. Ο Ολυμπιακός φέτος ήταν άξιος. Καλύτερος σε όλα, στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη, χρειάστηκε ένα… κλικ. Κάτι παραπάνω, που λέμε. Αυτό θα ψάξει να βρει, για να επιστρέψει στην κορυφαία τετράδα της Ευρωλίγκας και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί, να διεκδικήσει την κούπα, ει δυνατόν…

Ο Μπαρτζώκας έχει εικόνα. Έχει άποψη. Σαφή και σφαιρική. Ξέρει την ομάδα, κρίνει και έχει ήδη στο μυαλό του το πως θα την κάνει καλύτερη. Το «μπαμ» έγινε και ο Ολυμπιακός τον ανανέωσε, ως όφειλε. Τώρα θα έρθει η ώρα για δουλειά. Ξανά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δεν βιάζεται ο Σάσα, γουστάρει Θρύλο

Δεν βιάζεται ο Σάσα, γουστάρει Θρύλο

Το θέμα με το ΝΒΑ δεν έχει αποπροσανατολίσει τον MVP, ο οποίος θέλει να είναι προσεκτικός στις κινήσεις του και γουστάρει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό.