Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Η αγκαλιά του Θρύλου είναι ανοικτή

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Η αγκαλιά του Θρύλου είναι ανοικτή
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 16:56

Το θέμα της πιθανής επιστροφής του Νίκολα Μιλουτίνοφ, στο λιμάνι, έχει… συνταράξει τους απανταχού ΓΑΥΡΟΥΣ και δη τους μπασκετόφιλους. Ο Σέρβος, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στον Ολυμπιακό, ξέρει καλά πως εφόσον το αποφασίσει, δεν θα υπάρχει κάτι να τον σταματήσει… Η αγκαλιά του Θρύλου είναι ανοικτή και αυτή είναι η αλήθεια. Ο ίδιος κρατάει εν πολλοίς τα «κλειδιά» για την επιστροφή στο σπίτι του. Η ΤΣΣΚΑ μπορεί να σταθεί εμπόδιο, αλλά όλα κάμπτονται, εφόσον ο ίδιος θελήσει να πατήσει ξανά το παρκέ του ΣΕΦ και να κάνει αυτό που ξέρει καλά: Να δώσει ποιότητα στη ρακέτα του Θρύλου.

Για την υπόθεση τα δεδομένα είναι… δεδομένα. Και οικονομικά, αλλά και μεταγραφικά, εν γένει. Η ΤΣΣΚΑ είναι «στη μέση» και εφόσον θελήσει να μπει «εμπόδιο», μπορεί να το κάνει. Να ζητήσει δηλαδή χρήματα και μάλιστα αρκετά, για να γίνει η μεγάλη επιστροφή. Αλλά όπως γίνεται σαφές από τα διάφορα «πηγαδάκια» τα οποία συζητούν το θέμα, στο λιμάνι, αλλά και παραέξω, η επιστροφή του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό μοιάζει να είναι στο χέρι του Σέρβου.

Εφόσον ο ίδιος καταφέρει και βρει την άκρη με την ΤΣΣΚΑ και δεν συνεχίσει εκεί, μοιάζει πολύ σίγουρο το ότι του χρόνου θα φορά ξανά τα ερυθρόλευκα. Κάτι που φυσικά, ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοί θέλουμε να δούμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης