Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ελλάδα και πάλι ο Μιλουτίνοφ (photo)

Στην Ελλάδα και πάλι ο Μιλουτίνοφ (photo)
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 21:48

Το «παρών» στο τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στη Σύρο θα δώσει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, αποδεχόμενος την πρόσκληση του πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος σέντερ θα δώσει το «παρών» στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022 που θα διεξαχθεί στη Σύρο το διάστημα 6-10 Ιουλίου.

«Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έρχεται στη Σύρο! Ο Σέρβος «γίγαντας» - ένας εκ των κορυφαίων center της Ευρώπης θα... ταράξει τα αιγαιοπελαγίτικα νερά με το εκρηκτικό του ταπεραμέντο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και όλα αυτά ενώ υπάρχει και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και η άρνηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να τον αφήσει ελεύθερο!

Θυμίζουμε, προ ημερών είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και πήγε και στο ΣΕΦ για τον 3ο τελικό των πλέι οφ της Stoiximan Basket League, παρακολουθώντας τον Ολυμπιακό να σηκώνει το πρωτάθλημα. Και είχε γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο του Θρύλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης