Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρίντεζης: «Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μου» (video)

Πρίντεζης: «Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μου» (video)
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 17:15

Ένα υπέροχο αφιέρωμα για την σπουδαία καριέρα του Γιώργου Πρίντεζη ετοίμασε η Ευρωλίγκα. Στο βίντεο, ο θρύλος του Ολυμπιακού μιλάει για την πορεία του, χαρακτηρίζοντας τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο ως οικογένεια του! Συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός των Πειραιωτών δήλωσε:

«Υποστήριζα τον Ολυμπιακό από μικρός. Ήθελα πάντα να έρθω εδώ ακόμα και για μία προπόνηση, όχι να κερδίσω τίτλους ή κάτι. Όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την πρώτη ομάδα ήταν τρομερό, είχα τους παίκτες στο δωμάτιό μου σε αφίσες. Δεν μ αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Ακόμα και τώρα δεν το κάνω στο κινητό μου. Μερικές φορές με ρωτάνε ποια στιγμή θα διάλεγα. Δεν διαλέγω το 2012 αλλά το 2013 επειδή κάναμε το back-to-back. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Για εμένα, ο Ολυμπιακός είναι δεύτερη οικογένεια. Έχω τόσες αναμνήσεις εδώ σε όλες τις γωνιές. Είναι η ζωή μου, πέρασα τη μισή μου ζωή εδώ! Ήξερα πως θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου και δεν πίστευα πως όλα αυτά θα συνέβαιναν. Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης