Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλορίζικος

Καλορίζικος
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 13:11

Επίσημο του Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό. Ο ‘αιώνιος’ αντίπαλος του Θρύλου ανακοίνωσε τον Σέρβο τεχνικό, πρώην του Ερυθρού Αστέρα. Τον ίδιο προπονητή που κάποτε έβλεπε να φορά τα χρώματα και το έμβλημα του Θρύλου. Έστω και ανεπίσημα φυσικά. Δεν είναι πολύ μακρινή η φωτό που σας δείχνουμε, με τον Ράντονιτς να φορά φούτερ του Θρύλου. Και τώρα αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ράντονιτς είχε «συλληφθεί» από τον φωτογραφικό φακό και είχε πάρει και θέση στο olympiacosbc.gr, όταν είχε βρεθεί στην κινητή μπουτίκ του Ολυμπιακού, έξω από το γήπεδο «Δύο Αοράκια» στην Κρήτη, με παρέα και έκαναν τις «ερυθρόλευκες» αγορές τους.

Η σχέση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα είναι δεδομένη και ο ίδιος ο Ράντονιτς δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθειά του, για την ομάδα του Πειραιά. Να που τώρα η μοίρα θα τον φέρει στο… απέναντι «στρατόπεδο».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης